Ιωάννα Τούνη: Πόσους followers έχασε από την ανάρτηση για τους Παξούς

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τους Παξούς προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media και στάθηκε αφορμή για χάσει χιλιάδες followers. Μάλιστα στο twitter δημιουργήθηκε κίνημα με hashtag το unfollow_touni με τους χρήστες να εκφράζουν την οργή τους για όσα έγραψε η γνωστή influencer.

“Βροχή” τα unfollow

Μέσα σε λίγες ώρες από την ανάρτηση που προκάλεσε σάλο, η Ιωάννα Τούνη έχει χάσει περίπου 14 χιλιάδες followers με τον αριμό να αυξάνεται συνεχώς. Συγκεκριμένα, τον λογαριασμό της στο Instagram ακολουθούσαν περίπου 800 χιλιάδες άτομα ενώ τώρα ο αριθμός αυτός έχει μειωθεί στα 786 χιλιάδες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η εκρηκτική Ιωάννα Τούνη βρέθηκε με την παρέα της στο όμορφο νησί του Ιονίου όπου λόγω του ακραίου καύσωνα τα εστιατόρια είχαν κλείσει κατά τις μεσημεριανές ώρες. Η ίδια δήλωσε σοκαρισμένη από αυτό το γεγονός και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έσπευσε να σχολιάσει: «Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι high season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί. Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε».

Η κατακραυγή και τα unfollow που ακολούθησαν έκαναν την Ιωάννα Τούνη να ξεκαθαρίσει τη θέση της με μία νέα μακροσκελή ανάρτηση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι τίποτα δεν της έχει χαριστεί και ότι έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να αποκτήσει την οικονομική άνεση που έχει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ