Ιωάννα Μαλέσκου: «Τα έχεις τα κιλάκια σου» – Η αντίδραση της στο αρνητικό σχόλιο και το μπλοκ

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται καθημερινά στιγμές από τη ζωή της, ωστόσο, αυτή την φορά δημοσίευσε ένα αρνητικό σχόλιο που έλαβε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η παρουσιάστρια που πριν από μερικούς μήνες έγινε μητέρα δημοσιοποίησε το συγκεκριμένο μήνυμα που έγραφε: «Τα έχεις τα κιλάκια σου» με εκείνη από την πλευρά της να σχολιάζει, «δείτε και μια “γλυκούλα” που μπορεί να μην με ακολουθεί αλλά να με παρακολουθεί. Να, εσάς σας “αγαπώ” πιο πολύ. Στάζει μέλι και εγώ συγκινήθηκα».

«Οτιδήποτε επιλέγω να μοιραστώ, είναι γιατί το αισθάνομαι και ειδικά σε τέτοια θέματα, άσκησης, προσπάθειας απώλειας κιλών κλπ. Δεν παριστάνω το μοντέλο. Χαίρομαι όταν- έστω κι έτσι- μπορώ να δώσω δύναμη, στήριξη και κίνητρο και σε άλλες γυναίκες (ή άντρες φυσικά). Μην πτοείστε από αρνητικά σχόλια τέτοιου τύπου», τόνισε σε επόμενο story η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Κάποτε δεν ασχολούμουν με τα όποια πικρόχολα μηνύματα δεχόμουν. Κάποτε, ίσως και να με άγγιζαν. Κι ας μην το έδειχνα. Τώρα τα διακωμωδώ, αλλά θα τα βγάζω και στη φόρα. Ίσως έτσι σκεφτόμαστε διπλά και τριπλά τι λέμε και τι μπορεί να προκαλέσουμε σε έναν άλλο άνθρωπο», συνέχισε  η παρουσιάστρια.

«Με αφορμή αυτό, άραγε αναρωτήθηκε κανείς αν π.χ. μια γυναίκα που περνάει ζόρικα (ειδικά) τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του μωρού της, δεχτεί κάποιο μήνυμα κακό ή χαρακτηρισμό, τι μπορεί να πυροδοτηθεί μέσα της;», αναρωτήθηκε απαντώντας στο body shaming που δέχθηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ