Ιωάννα Μαλέσκου: Η κόρη της έγινε τεσσάρων μηνών – Η κοινή τους φωτογραφία

Τεσσάρων μηνών έγινε η κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχθηκε την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά, αρχές Μαΐου και από τότε ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Μάλιστα η Ιωάννα Μαλέσκου μέσω του προφίλ που διατηρεί στο instagram έχει μοιραστεί σκέψεις της για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά την άφιξη της κόρης της, αλλά και κοινές τους φωτογραφίες.

Σήμερα με αφορμή το γεγονός πως η κόρη της έγινε τεσσάρων μηνών ανέβασε μία φωτογραφία τους από τις διακοπές τους, την οποία και συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «4 μήνες. Ολόκληρες κοπέλες γίναμε ρε παιδιά».

 

Πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Μαλέσκου είχε κάνει ένα post στο οποίο είχε αναφερθεί στην αλλαγή που έχει υπάρξει στη ζωή της, αφού γεννήθηκε το παιδί της. Συγκεκριμένα ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές, έγραψε: «Λένε πως όταν κάτι τελειώνει, είναι γιατί αρχίζει κάτι άλλο. Σίγουρα αυτό ισχύει με τις δικές μας διακοπές. Όταν όλοι επιστρέφουν, εγώ ετοιμάζω βαλίτσες. Τέτοιες μέρες άλλοτε είχα άγχος, προετοιμασία, πρεμιέρες τηλεοπτικές, ούτε που θυμάμαι να έχω χαρεί ξεγνοιασιά και ηρεμία.

Ωραία εμπειρία κι αυτή. Αν δεν δεις τη ζωή σου τελικά από άλλες πλευρές, πώς θα ξέρεις αληθινά τι σου αρέσει, τι σε γεμίζει και ποιος πραγματικά είσαι; Εντυπωσιακό το πώς ο ερχομός της κόρης μου με κάνει να τα βλέπω όλα με άλλο μάτι. Καμιά φορά σκέφτομαι, τελικά ποια από τις δυο μας «μαθαίνει» στην άλλη τον κόσμο. Εγώ σε εκείνη; Εκείνη σε εμένα; Ή η ζωή και στις δυο μας; *Για λίγες μέρες ακόμα θα σας βομβαρδίσω με εικόνες διακοπών. Τι να κάνω η μάνα; Το είχα ανάγκη να αλλάξω εικόνες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ