Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε το “Love You” ανάμεσα στις καρδιές σε 21 δευτερόλεπτα;

Οι εικονογραφήσεις της οπτικής ψευδαίσθησης αποτελούν μέρος του πεδίου της ψυχανάλυσης καθώς ρίχνουν λίγο φως στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα. Ας δούμε μια τέτοια οπτική ψευδαίσθηση όπου έχει υποστηριχθεί ότι μόνο οι ρομαντικοί μπορούν να εντοπίσουν το μήνυμα «σε αγαπώ» κρυμμένο ανάμεσα στις μικρές καρδιές της εικόνας.

Μελέτες έχουν αποκαλύψει πολλούς τύπους οπτικών ψευδαισθήσεων όπως σωματικές και γνωστικές ψευδαισθήσεις. Μια οπτική ψευδαίσθηση είναι η εικόνα ενός αντικειμένου, μιας ζωγραφικής ή ενός ατόμου που προκαλεί το μυαλό, αλλάζει σχήμα και προκαλεί τον τρόπο αντίληψης των πραγμάτων από τον εγκέφαλο. Είναι γεγονός ότι ένας φυσιολογικός ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να δει πράγματα ή εικόνες διαφορετικά διαμορφώνοντας μια διαφορετική αντίληψη από κάθε γωνία.

Αν θέλετε να κάνετε αυτό το οπτικό τεστ IQ, πρέπει απλώς να δείτε τις λέξεις που είναι γραμμένες μέσα στις καρδιές.

Η εικόνα δείχνει πολλές πολύχρωμες καρδιές και ανάμεσα σε αυτές τις καρδιές με χαμογελαστά πρόσωπα, αγκαλιές και φιλιά και άλλα γλυκά μηνύματα κρύβεται ένα κρυμμένο «love you». Η εικόνα είναι ένα είδος παζλ που ζητά από τους θεατές να εντοπίσουν το μήνυμα  που κρύβεται μέσα σε μια καρδιά. Έχει υποστηριχθεί ότι μόνο οι ρομαντικοί άνθρωποι μπορούν να εντοπίσουν το κρυμμένο «αγαπώ» σε 21 δευτερόλεπτα. 

Πηγή εικόνας: Reader’s Digest

 

Εντοπίσατε το κρυμμένο “Love You” σε 21 δευτερόλεπτα;

Αν κοιτάξετε προσεκτικά τις διαφορετικές καρδιές, θα μπορέσετε να προσδιορίσετε το «σ’ αγαπώ». Το μήνυμα είναι κρυμμένο στην κάτω αριστερή πλευρά της εικόνας μέσα σε μια ροζ καρδιά που περιβάλλεται από κίτρινες και μπλε καρδιές.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ