Κατερίνα Στικούδη – Κριστίνα Αγκιλέρα: «Με αγχώνει που θα ανέβω στην ίδια σκηνή μαζί της» – ΒΙΝΤΕΟ

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται στα social media, το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στη Eurovision αλλά και στην συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τόνισε σχετικά με την συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα, την οποία θα ανοίξει η ίδια: «Πλησιάζει ο καιρός για τη συναυλία στο Europride στη Μάλτα, ανεβαίνουν οι παλμοί, αλλά το άγχος είναι ευχάριστο. Δεν έχω πιο όμορφο πράγμα στη ζωή από το να συμμετέχω σε κάτι που έχει νόημα και βάση. Με αγχώνει, που θα ανέβω στην ίδια σκηνή με την Κριστίνα Αγκιλέρα».

Έπειτα, σχολίασε για πιθανή συμμετοχή της στη Eurovision: «Πρέπει να μου γίνει πρόταση πρώτα. Δεν θα έλεγα ποτέ δημόσια ότι θέλω να πάω στη Eurovision, είναι σαν να παρακαλάς».

Ακόμη, μίλησε για τα σχόλια που δέχεται στα social media. «Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, αλλά όταν κάτι μπορεί να λερώσει το προφίλ μου, δεν θα το αφήσω να μείνει εκεί».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. «Γίνονται πολλές συζητήσεις για τηλεόραση, ετοιμάζουμε κάτι πολύ όμορφο», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ