Σακελλαροπούλου για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη: Σοκ από την αδιανόητη συμπεριφορά των ναυτικών στο Blue Horizon

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναφέρθηκε στη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη από μέλη του πλοίου Blue Horizon μιλώντας στην χθεσινή (15/09) εκδήλωση της κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών στην Αθήνα.

«Υπέστημεν όλοι ένα τραγικό σοκ, σοκαριστήκαμε όταν ναυτικοί με μια αδιανόητη συμπεριφορά οδήγησαν στον θάνατο ενός ανθρώπου», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Σακελλαροπούλου.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να πιστεύω ότι είναι κάτι που θα γίνει μάθημα να ανησυχούμε ως κοινωνία για ορισμένες συμπεριφορές και ότι θα είναι κάτι απολύτως μεμονωμένο. Η ναυτοσύνη έχει άλλα χαρακτηριστικά».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις τεράστιες καταστροφές των τελευταίων μηνών στη χώρα μας από πυρκαγιές και πλημμύρες.

«Πρόσφατα η χώρα μας επλήγη από πλημμύρες και πυρκαγιές. Επισκέφθηκα και τον Έβρο και τη Θεσσαλία και είχα δυστυχώς την ευκαιρία να διαπιστώσω την έκταση την τεράστια των προβλημάτων, τα οποία ευτυχώς σε επίπεδο απώλειας ανθρώπινων ζωών ήταν λίγες -αλλά δεν παύουν να είναι ανθρώπινες ζωές αυτές που χάσαμε- αλλά για το μέλλον αυτών των ανθρώπων στις περιοχές αυτές, για την οικονομία της χώρας, για το περιβάλλον πάνω απ’ όλα μας περιμένουν δύσκολες ημέρες», είπε η κ. Σακελλαροπούλου.

Ακόμη, στην εκδήλωση της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών βρέθηκε επίσης και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ