Ιωάννα Μαλέσκου: Με είχε κουράσει το «Η Νέα Μενεγάκη» και με στεναχωρούσε

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης η Ιωάννα Μαλέσκου. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο γεγονός πως την συνέκριναν με την Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας ότι αυτό ήταν κάτι που την είχε κουράσει και στεναχωρήσει.

«Με είχε κουράσει το «Η Νέα Μενεγάκη» τόσο πολύ και με στεναχωρούσε, δεν ήταν ωραίο. Δεν μοιάζουμε, κανένας άνθρωπος δεν μοιάζει με κανέναν και δεν είναι ωραίο να μοιάζεις και να συγκρίνεσαι!», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια είπε ότι: «Το ότι δεν μιλούσα ποτέ και δεν τοποθετούμουν σε αυτά τα οποία άκουγα ή διάβαζα για μένα, δεν σημαίνει ότι τα ενστερνιζόμουν και τα αποδεχόμουν. Απλώς, δεν απαντούσα γιατί το άφηνα να περάσει».

«Έμπαινα και στην θέση της Ελένης Μενεγάκη και έλεγα θα νομίζει τώρα αυτή η γυναίκα, άσε τον υπόλοιπο κόσμο, ότι ξαφνικά ήρθε μία η οποία “Προσπαθεί να μου μοιάσει”. Πάρα πολύ άσχημο! Το άφηνα και αυτό να περάσει και έλεγα ότι κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι είμαι διαφορετικός χαρακτήρας, διαφορετική προσωπικότητα», πρόσθεσε.

Ακόμα η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε: «Γενικώς δεν απαντάω, επιλεκτικά μόνο τοποθετούμαι όταν νιώθω ότι κάτι με θίγει. Υπό συνθήκες όμως τώρα, βλέποντας τα πράγματα με την δική μου ματιά την τωρινή, θα έλεγα “Ρε παιδιά σταματήστε το”».

«Το άφηνα όχι γιατί με κολάκευε, όπως πολλές φορές έχω διαβάσει, όχι γιατί με εξυπηρετούσε και με συνέφερε, αλλά γιατί απλά δεν ήθελα να ασχοληθώ και να αναφερθώ και να το τροφοδοτήσω.

Καμιά φορά όσο αφήνεις πράγματα να μην συζητιούνται, τα αφήνεις και ξεχνιούνται. Λες ότι δεν έχει νόημα, δεν με αγγίζει. Αλλά, προφανώς και με άγγιζε και με στεναχωρούσε», εξήγησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ