Η Τζούλια Νόβα παντρεύεται – Το προσκλητήριο και η πρόβα νυφικού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζούλια Νόβα, καθώς διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα αποκτήσει το πρώτο της παιδάκι.

Την επόμενη εβδομάδα, το πρώην κορίτσι του “Τροχού της τύχης” θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Μιχάλη Βιτζηλαίο στο δημαρχείο.

Η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλάιος αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωρό τους, και επέλεξαν να κάνουν πολιτικό γάμο.  Στόχος τους είναι ο θρησκευτικός γάμος, να γίνει την επόμενη χρονιά.

Τζούλια Νόβα: To προσκλητήριο του γάμου

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” στο MEGA. Η κάμερα του καναλιού ήταν στον χώρο που έκανε πρόβα νυφικού, ενώ “αποκαλύφθηκε” και το προσκλητήριο του γάμου.

Τζούλια Νόβα

Τι είπε η Τζούλια Νόβα για την εγκυμοσύνη της

“Έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το μόνο που με άγχωσε στο νυφικό ήταν να μη φανεί η κοιλίτσα μου. Δεν είμαι από εκείνες που την επιδεικνύουν” είπε η Τζούλια Νόβα.

Αναφέρθηκε και στα κιλά που έχει πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.  “Θέλω σε 1-2 μήνες να έχω επανέλθει. Θέλω ο άντρας μου να με βλέπει όπως με γνώρισε. Δεν επιδιώξαμε την εγκυμοσύνη έτυχε, ήταν θαύμα. Έγινε μια φορά και οι πιθανότητες ήταν μηδαμινές. Ήταν γραφτό να γίνει. Όταν πήγαμε στον γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του πάθαμε σοκ”, ανέφερε.

“Μέχρι πριν από έναν χρόνο ήμουν αρνητική να κάνω παιδί. Άκουγα από τον πρώην σύντροφό μου ότι αν κάνεις παιδί καταστρέφεται η ζωή σου. Ο Μιχάλης μου είπε κάτι τελείως αντίθετο. Θέλει να είναι δίπλα μου και να με βοηθάει με το παιδί” τόνισε η Τζούλια Νόβα, η οποία είπε ότι εάν το παιδί είναι κοριτσάκι θα το ονομάσουν Δάειρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ