Η Τζούλια Νόβα ξεσπά για τα μηνύματα που δέχθηκε – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στο “Πρωινό” βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Τζούλια Νόβα, η οποία μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τα σχόλια που δέχτηκε για μπλούζα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης, ενώ σχολίασε και την τοποθέτηση του πρώην συντρόφου της Γιάννη Μάρκου για την εγκυμοσύνη της.

Το μοντέλο αποκάλυψε για πρώτη φορά πως το παιδί που περιμένει είναι κοριτσάκι. «Τώρα έχω ξεκινήσει και την αισθάνομαι. Είναι μεγάλο ζιζάνιο, κουνιέται συνέχεια» ανάφερε η Τζούλια Νόβα.

«Δεν ήταν όνειρό μου να κάνω παιδί. Ήθελα κάποια στιγμή να μου συμβεί. Μας ήρθε λίγο σαν έκπληξη, επειδή δε το περιμέναμε. Μία φορά έγινε ό,τι έγινε, δε το περιμέναμε και ήρθε το θαύμα μας. Το κατάλαβα στον τρίτο μήνα. Δεν το περίμενα. Όταν έγινε, ό,τι έγινε ήταν μια περίοδος που είχα τρομερό άγχος και λένε όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο. Κι όμως έγινε! Μόλις ξεκίνησαν οι ζαλάδες και οι λιγούρες είπα κάτι συμβαίνει. Ο Μιχάλης χάρηκε πάρα πολύ, εγώ ήμουν σοκαρισμένη. Έλεγα δε γίνεται. Δε το χωράει το μυαλό σου εκεί τη στιγμή».

Τζούλια Νόβα

Αναφερόμενη στο σχόλιο του πρώην συντρόφου της, Γιάννη Μάρκου, για την εγκυμοσύνη της, η Τζούλια Νόβα ανέφερε: «Νομίζω ξαφνιάστηκε. Για όλους ήταν πολύ ξαφνικό όλο αυτό. Κανείς δε το περίμενε. Δε θεωρώ ότι είπε κάτι άσχημο. Δεν θα έπρεπε βέβαια να βγει εκεί και να τοποθετηθεί. Ό,τι έγινε, έγινε! Δικαίωμά του να βγαίνει και να τοποθετείται για τη σχέση μας που έχει τελειώσει. Δεν μπορώ να του πω κάτι για αυτό. Βγαίνει επειδή τον καλούν. Σίγουρα υπάρχει και το όχι».

Τζούλια Νόβα: Μου έστελναν μηνύματα να χάσω το μωρό μου

Η Τζούλια Νόβα αναφέρθηκε και στον σάλο που προκλήθηκε με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, στην οποία φορούσε μία μπλούζα με το λογότυπο της Σοβιετικής Ένωσης.

«Εκείνη τη μέρα ήταν να πάω με μια φίλη μου για περπάτημα. Δεν ήταν καν δική μου μπλούζα. Φορούσα ένα μακρυμάνικο κΑι επειδή είχε ζέστη της ζήτησα ένα κοντομάνικο. Η φίλη μου είναι επίσης από τη Σοβιετική Ένωση. Μου την έφερε, την είδα και επειδή γεννήθηκα στη Πρώην Σοβιετική Ένωση και μου θύμισε κάτι από την παιδική μου ηλικία, κάτι ξέγνοιαστο και αθώο. Δεν πήγε το μυαλό μου στην Ιστορία. Ούτε καν. Σκέφτηκα πολύ αθώα. Το σχόλιο που έκανα στη φωτογραφία ήταν για το μωράκι, για ένα θαύμα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην κοιλίτσα μου» ανέφερε η Τζούλια Νόβα.

«Όλο αυτό προκάλεσε πολύ έντονες αντιδράσεις και μου έλεγαν πράγματα τύπου να χάσω το μωράκι που έχω στην κοιλιά με χυδαίο τρόπο. Θύμωσα πάρα πολύ όταν το άκουσα. Ήταν απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο συνέβη» αποκάλυψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ