Τζούλια Νόβα: Και κομμουνίστρια να είμαι, δεν έχουμε Δημοκρατία;

Στην εκπομπή “Love it” μίλησε η Τζούλια Νόβα, σχετικά με τον σάλο που προκλήθηκε από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, φορώντας μπλούζα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα σφυροδρέπανο.

«Ξεκίνησα να πάω βόλτα με μια καλή μου φίλη (η οποία κατάγεται και αυτή από τη Σοβιετική Ένωση) για περπάτημα και ξαφνικά ζεστάθηκα. Της είπα λοιπόν να μου δανείσει ένα κοντομάνικο t shirt που είχε μαζί της. Λίγο αργότερα έβγαλα μια αυθόρμητη φωτογραφία στη βόλτα μας γιατί μου άρεσε η στιγμή. Δεν αντιλήφθηκα ποτέ τι είχε πάνω στο t shirt», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

«Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία και βλέπω πως ξεκινάει να γίνεται ένας χαμός στα σχόλια και στο Instagram μου χωρίς να αντιλαμβάνομαι το γιατί. Αναστατώθηκα πάρα πολύ με αυτά που διάβαζα. Δεν μου αρέσει καθόλου να προκαλώ. Δεν κατάλαβα πως από μια τόσο ωραία στιγμή που ήθελα να μοιραστώ έγινε όλο αυτό» πρόσθεσε η Τζούλια Νόβα.

 

«Για μένα όμως και τη φίλη μου που μεγαλώσαμε στη Σοβιετική Ένωση είχαμε πολλές ωραίες παιδικές αναμνήσεις από εκεί. Και στην τελική, και κομμουνίστρια να είμαι, όπως έλεγαν στα σχόλια, δεν έχουμε Δημοκρατία; Ο καθένας δεν μπορεί να είναι ότι θέλει; Τι κακία υπάρχει; Τόση επίθεση για μια μπλούζα; Μια φωτογραφία; Δεν το πίστευα όλο αυτό που έγινε. Αναστατώθηκα και στεναχωρήθηκα πολύ», ξέσπασε η Τζούλια Νόβα.

Χαμός στο Twitter για την πόζα της Νόβα με μπλούζα της Σοβιετικής Ένωσης

Το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία, όπου κρατά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, καθώς διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Στη λεζάντα γράφει: “Και κάπως έτσι ξαφνικά σαν θαύμα ήρθες και όλα άλλαξαν”.

Όμως τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram, καθώς η μπλούζα που φοράει έχει τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα κατακόκκινο σφυροδρέπανο στο στήθος.

Κάποιοι χρήστες στο Twitter προτείνουν στον Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, να την σκεφτεί για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Παπαδημούλης για Τζούλια Νόβα: Έχει κάθε δικαίωμα λέει τη γνώμη της δημόσια

Θέση στο θέμα που προέκυψε με την ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα, με μπλουζάκι της Σοβιετικής Ένωσης πήρε ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε σχετικά με το post στο Instagram του μοντέλου, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη, προσβλητική και εντελώς αντιδημοκρατική αμφισβήτηση αυτού του δικαιώματος της να έχει γνώμη και να τη λέει δημόσια».

Συγκεκριμένα, ο Δ. Παπαδημούλης, ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook τη φωτογραφία της Τζούλιας Νόβα που προκάλεσε την αντίδραση των ακολούθων της, γράφοντας:

«Η #Τζουλια_Νοβα έχει κάθε δικαίωμα να βγάλει αυτή την φωτό, να έχει γνώμη και να την λέει δημόσια. Η αμφισβήτηση αυτού του δικαιώματος της και μάλιστα με χρήση σεξιστικών στερεοτύπων και ακραίου αντικομμουνισμού, είναι απαράδεκτη, προσβλητική και εντελώς αντιδημοκρατική».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ