Η Ριάνα για το βίντεο με τα ναρκωτικά – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο καθένας μπορεί να δει ότι είναι ένα «τσιγαριλίκι», απάντησε η διάσημη τραγουδίστρια, Ριάνα, όσον αφορά στο νέο σκάνδαλο που ξέσπασε, σχετικά με ένα βίντεο που φαίνεται ότι κάνει χρήση κοκαΐνης.

Παρόλο που η ίδια έχει «αυτοανακυρηχθεί» σε ένα «κακό κορίτσι», η Ριάνα δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από τις κατηγορίες που τις αποδίδονται για χρήση κοκαΐνης.  

Φήμες λένε ότι κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Φεστιβάλ Κοατσέλα, η διάσημη τραγουδίστρια έκανε κοκαΐνη.

Μάλιστα, ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει την τραγουδίστρια να τρίβει την μύτη της, ενώ κρατάει ένα μεγάλο στρογγυλό κυλινδρικό αντικείμενο.

Το βίντεο αμέσως έγινε viral, αλλά η ίδια επιμένει ότι αυτό που κρατάει είναι ένα τσιγάρο το οποίο έχει μαριχουάνα και όχι κάτι που θα χρησιμοποιούσε για να κάνει κοκαΐνη.

«Ο καθένας μπορεί να δει ότι βασικά κρατάω ένα τσιγάρο. Ποιος θα σνίφαρε καπνό;», δήλωσε αργότερα η ίδια.

Η 27χρονη τραγουδίστρια απεικονίζεται να κάθεται σε ένα τραπέζι με την καλύτερή της φίλη, Μελίσσα Φόρντε και την  ξάδερφή της.

Η Ριάνα όμως δεν σταμάτησε εκεί. Θέλοντας να χλευάσει τον ντόρο ο οποίος δημιουργήθηκε από το νέο σκάνδαλο που ανέκυψε, πόσταρε μία φωτογραφία στην οποία πίνει γνωστό αναψυκτικό, αναφέροντας ότι αυτή είναι η μόνη κόκα που καταναλώνει.

Διαβάστε επίσης:

Μάρτιν και Πάλτροου μοιράζουν την περιουσία τους

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ