Η οπτική ψευδαίσθηση που αποκαλύπτει τη δουλειά των ονείρων σας

Αν δεν ξέρετε, ακόμα, ποια δουλειά να επιλέξετε, μην ανησυχείτε. Υπάρχει λύση. Μια οπτική ψευδαίσθηση σας δίνει την… ψευδαίσθηση της σωστής επιλογής.

Πρόκειται για ένα τεστ που πρωτοδημοσιεύτηκε στο Your Tango με τίτλο «Ένα τεστ προσωπικότητας που αποκαλύπτει την καριέρα που πρέπει να ακολουθήσετε». 

Ουσιαστικά, τρία είναι τα πράγματα που μπορεί κανείς να διακρίνει, κοιτάζοντας αυτήν την εικόνα. Ενα σαλιγκάρι, έναν χάρτη και ένα κρανίο. Το τι θα δείτε πρώτα, μαρτυρά, σύμφωνα με τους δημιουργούς της εν λόγω οπτικής ψευδαίσθησης και τη δουλειά των ονείρων σας.

Αν βλέπετε σαλιγκάρι

Όσοι προσέξουν πρώτα το σαλιγκάρι φέρεται να ευδοκιμήσουν σε θέσεις εργασίας όπου οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν τη φωνή τους. Η δουλειά των ονείρων σας μπορεί να είναι δάσκαλος, οδηγός λεωφορείου ή κοινωνικός λειτουργός, σύμφωνα με τους ειδικούς. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ρόλοι περιλαμβάνουν πολλή αλληλεπίδραση με ανθρώπους – είτε φοιτητές, πελάτες είτε κατοίκους.

κρανίο

Αν βλέπετε κρανίο

Όσοι εντοπίσατε πρώτα το κρανίο, πρέπει να ακολουθήσετε καριέρα στις τέχνες και γενικά να κατευθυνθείτε σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τη δημιουργικότητα, όπως ζωγράφος, χορευτής, τραγουδιστής, συγγραφέας, δάσκαλος τέχνης.

Αν βλέπετε χάρτη

Όσοι είδατε πρώτα τον χάρτη αγαπάτε την επίλυση προβλημάτων και έχετε αναλυτικό μυαλό. Θα μπορούσατε να εργαστείτε ως μηχανικός, επιστήμονας ή ακόμα και ως αρχιτέκτονας. Ο εγκέφαλός σας «διαπρέπει» στην επίλυση δύσκολων προβλημάτων και μερικές από τις θέσεις εργασίας που σάς ταιριάζουν είναι φοροτεχνικός, δικηγόρος, μαθηματικός.

Αν μετά από όλα τα παραπάνω δεν έχετε αποφασίσει ποια είναι η δουλειά των ονείρων σας, τότε ακολουθείστε απλά το ένστικτο σας και καλή σας επιτυχία.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ