Η Megan Fox μιλά για τον 9χρονο γιο της που θέλει να ντύνεται με φορέματα: Είναι θαρραλέος

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Megan Fox μιλά για τις ενδυματολογικές επιλογές του 9χρονου γιου της Noah.

Τώρα, σε συνέντευξή της στο τεύχος Απριλίου του Glamour η λαμπερή ηθοποιός μίλησε για τα τρία παιδιά της σημειώνοντας ότι τα ενθαρρύνει να εκφράζουν τον εαυτό τους “όπως θέλουν” με τα ρούχα τους, ενώ διαβεβαίωσε ότι η ίδια δεν έχει καμία σχέση με τη σεξουαλικότητά τους.

Η Megan έχει τρεις γιους με τον πρώην σύζυγό της Brian Austin Green, τον 9χρονο Noah, τον 8χρονο Bodhi και τον πεντάχρονο Journey.Ο γάμος των δύο ηθοποιών διήρκεσε από το 2010 έως το 2021. Η σταρ είπε ότι θέλει να διδάξει στα τρία παιδιά της ότι “μπορούν να εκφραστούν όπως θέλουν μέσα από τα ρούχα τους” και ότι ελπίζει να διασφαλίσει ότι κανένα από αυτά δεν αισθάνεται “περίεργα ή παράξενα ή διαφορετικά”.

Όπως είπε στο περιοδικό: “Αγόρασα ένα σωρό βιβλία που κατά έναν τρόπο πραγματεύονται αυτά τα πράγματα και εξετάζουν ένα πλήρες φάσμα του τι είναι αυτό. Κάποια από τα βιβλία είναι γραμμένα από τρανς παιδιά και μερικά από αυτά είναι ακριβώς για το πώς μπορείς να είσαι αγόρι και να φοράς φόρεμα. Μπορείς να εκφραστείς μέσα από τα ρούχα σου όπως θέλεις. Και αυτό δεν έχει καν να κάνει με τη σεξουαλικότητά σου. Έτσι, από τότε που ήταν πολύ μικρά, ενσωμάτωσα αυτά τα πράγματα στην καθημερινότητά τους, έτσι ώστε κανείς να μην αισθάνεται παράξενος ή περίεργος ή διαφορετικός”.

Παραδέχτηκε παράλληλα ότι ανησυχεί για το ότι ο 9χρονος Noah θα υποφέρει επειδή επιλέγει να φορά φορέματα, αλλά πρόσθεσε ότι ο γιος της είναι “τόσο θαρραλέος”.

“Έχω ένα παιδί που υποφέρει. Οπότε έχω μεγάλη ανησυχία γι’ αυτό, επειδή εύχομαι η ανθρωπότητα να μην ήταν έτσι”, σημείωσε η σταρ.

Η Megan είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι κάποια άλλα αγόρια στο σχολείο είχαν χλευάσει τον Noah επειδή φοράει φορέματα, αν και, όπως πρόσθεσε, “δεν τον ενδιαφέρουν τα πειράγματά τους”.

Η Fox είχε πει στο παρελθόν ότι ο Noah φοράει φορέματα από τα δύο του χρόνια. Στη συνέντευξή της στο Glamour, πρόσθεσε ότι “δεν μπορώ να ελέγξω τον τρόπο που οι άλλοι άνθρωποι αντιδρούν στα παιδιά μου. Δεν μπορώ να ελέγξω τα πράγματα που τα άλλα παιδιά, με τα οποία πηγαίνουν μαζί στο σχολείο, έχουν διδαχθεί και μετά τα επαναλαμβάνουν. Γι’ αυτό επίσης δεν βάζω τα παιδιά μου στο Instagram ή στα social media”.

Και πρόσθεσε: “Είμαι τόσο περήφανη για τα παιδιά μου. Ο Noah είναι απίθανος πιανίστας. Μπορεί να μάθει ένα κονσέρτο του Μότσαρτ μέσα σε μία ώρα. Θέλω οι άνθρωποι να το δουν αυτό, αλλά επίσης δεν θέλω ο κόσμος να έχει πρόσβαση σ’ αυτήν την ευγενική ψυχή και να λέει όλα αυτά τα πράγματα που ξέρω ότι θα πει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ