Πάτρα: Αυτή είναι η 30χρονη σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την ταραχώδη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Στην επιφάνεια έρχεται η «ταυτότητα» της νυν συντρόφου του πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” πρόκειται για γυναίκα 30 ετών, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με την ελεύθερη αγορά και όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα “εντυπωσιακό πλάσμα”. Ο Μάνος Δασκαλάκης και η 30χρονη φέρεται να έμεναν μαζί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών όταν ενημερώθηκε για την προσαγωγή και μετέπειτα σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου βρισκόταν στο διαμέρισμα της συγκεκριμένης κοπέλας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η νεαρή γυναίκα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, έχει κρατήσει αποστάσεις από τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Δεν το γνωρίζει η μητέρα της»

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Κουσουλός είχε υπογραμμίσει πως «υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα σε ότι αφορά αυτήν τη σχέση. Αυτό τουλάχιστον μου έχει μεταφέρει ο κύριος Δασκαλάκης. Η μητέρα της κοπέλας που είναι τώρα δεν το γνωρίζει. Ο Μάνος δεν γύρισε σπίτι επειδή τα ξαναβρήκε με τη Ρούλα. Είχε γυρίσει λόγω της ανακοπής της Τζωρτζίνας. Η τωρινή του σχέση είναι μια παλιά γνωστή του, όπως μου έχει πει. Δεν τον ρώτησα αν ήταν μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αυτό που παραδέχτηκε είναι ότι ζει στην Αθήνα με μια κοπέλα και έχουν σχέση κανονική».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ