Η Μαρία Έλενα Κυριάκου για το αποτέλεσμα της Eurovision – ΒΙΝΤΕΟ

«Στοχεύαμε μέχρι τη 10η θέση, αυτό που πήραμε δεν μας άξιζε, παρόλα αυτά νιώθουμε πολύ περήφανοι για την εμφάνισή μας, είχαμε μία αξιοπρεπέστατη παρουσίαση» δήλωσε η Μαρία Έλενα Κυριάκου για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

«Θα θυμάμαι τα κολακευτικά σχόλια δημοσιογράφων, καλλιτεχνών, μουσικών και των υπόλοιπων υποψηφίων του διαγωνισμού, για να μην απογοητεύομαι» είπε και συμπλήρωσε «Αισθάνομαι αδικημένη. Βασικά, η Ελλάδα είναι αδικημένη».

Τον προβληματισμό της για το πόσο έχει επηρεάσει η οικονομική κατάσταση της χώρας μας τους πολίτες της υπόλοιπης Ευρώπης εξέφρασε η τραγουδίστρια, λέγοντας: «Πολιτιστικά είμαστε τόσο ανώτεροι, το οικονομικοπολιτικό ζήτημα της Ελλάδας έχει αλλάξει πολύ άσχημα την εικόνα της χώρας στους Ευρωπαίους. Στην αρχή οι δημοσιογράφοι στην Αυστρία ήταν λίγο δύσκολοι μαζί μας. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα που έχουν για την Ελλάδα».

Τέλος, σχολιάζοντας τα κολακευτικά σχόλια του ABC και του BBC, αλλά και του διάσημου σχεδιαστή Jean Paul Gaultier που όπως έχει πει «είμαι μία ντίβα» δήλωσε πως «γι αυτό περιμέναμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

                                                              

Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Το ΑΒC αποθέωσε την Μαρία Έλενα Κυριάκου – ΒΙΝΤΕΟ

Τα δάκρυα της Μαρίας Έλενας Κυριάκου: Δεν το περίμενα – ΒΙΝΤΕΟ

Το “καρφί” του Καπουτζίδη για την Γερμανία – ΒΙΝΤΕΟ

“Είμαστε τα μηδενικά της… Eurovision” – BINTEO

Η συμμετοχή της Ελλάδας στον τελικό της 60ης Eurovision – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ