Η κόντρα του Γιάννη Βαρδή με την χήρα του πατέρα του – ΒΙΝΤΕΟ

“Πόλεμος” έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα παιδιά του Αντώνη Βαρδή και την χήρα του τραγουδιστή. Ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη τους λόγους που άλλαξε κλειδαριές και έτσι η χήρα του πατέρα του βρέθηκε εκτός σπιτιού.

“Τα δικαστήρια αφορούσαν σε μία πράξη που έκανα εγώ, που άλλαξα τις κλειδαριές ενώ εκείνη έμενε ακόμα στο σπίτι. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις για το πότε θα φύγει από το σπίτι. Δεν είχα θέμα αρχικά. Κάποια στιγμή όμως της είπα ότι περιμένουμε παιδί και ήθελα να ανέβουμε πάνω να φτιάξω κάποια πράγματα, να νιώσουμε κι εμείς περισσότερη ασφάλεια και μου είπε “δεν θα φύγω”. Εγώ μέχρι εκείνη την ώρα, δεκαπέντε μήνες περίπου μετά τον θάνατο του πατέρα μου δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, πενθούσα. Έτσι, κάποια πράγματα που θα έπρεπε να έχω κάνει τα είχα αμελήσει” σημείωσε ο Γιάννης Βαρδής.

“Μπήκα στη διαδικασία και έκανα αποδοχή κληρονομιάς για να είμαι νόμιμος και άλλαξα τις κλειδαριές. Αυτός ήταν ο λόγος της αγωγής, ότι την “έβγαλα” από το σπίτι. Το είχαμε συζητήσει άπειρες φορές και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “δεν θα φύγω”. “Πόσο καιρό γεννάτε; Σε πέντε μήνες; Δεν θα φύγω”! Εκεί έφαγα ένα μεγάλο χαστούκι και είπα πρέπει να προχωρήσω οπωσδήποτε την αποδοχή. Αφού είχε γίνει η αποδοχή θα έπρεπε να στείλω και ένα εξώδικο. Δεν το έστειλα το εξώδικο γιατί καμιά φορά είμαι παρορμητικός και άλλαξα τις κλειδαριές. Θεώρησα ότι προστατεύω την περιουσία του πατέρα μου” πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις φορές που εκείνη βρέθηκε στο σπίτι για να πάρει τα προσωπικά της αντικείμενα, ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε πως την πρώτη φορά πήρε το λάπτοπ της και μαχαιροπίρουνα, ενώ την δεύτερη βιβλία και μπαχαρικά.

“Οι σχέσεις μας ήταν τυπικές. Παντρεύτηκαν δυόμισι μήνες πριν πεθάνει ο πατέρας μου, όταν ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να μιλήσει. Νομίζω ότι όλα ήταν μεθοδευμένα!», πρόσθεσε ο τραγουδιστής και κατέληξε: “Είναι εισοδηματίας, παίρνει ενοίκια και παίρνει και το 25% από τα πνευματικά δικαιώματα του μπαμπά μου, που σημαίνει ότι έχει πάρει κάποια αρκετά χρήματα αυτά τα δύο χρόνια. Όπως έχουμε πάρει κι εμείς βέβαια”.

 

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δείτε επίσης:

Το συγκινητικό βίντεο του Γιάννη Βαρδή με τον πατέρα του – ΒΙΝΤΕΟ

Βαρδής: Έχω στο συρτάρι μου 30 τραγούδια του πατέρα μου – ΒΙΝΤΕΟ

Τα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.