Η Κλόε Καρντάσιαν περιμένει μωρό μέσω παρένθετης μητέρας με τον άπιστο πρώην της

Η οικογένεια Καρντάσιαν δεν παύει να μας εκπλήσσει. Η Κλόε Καρντάσιαν και ο πρώην της, Τρίσταν Τόμσον, περιμένουν μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Σωστά θυμάστε, ο μπασκετμπολίστας του NBA είναι αυτός με τον οποίον η Κλόε απέκτησε μια κόρη, την μικρή Τρου, και χώρισαν δύο φορές λόγω των σκανδάλων με τις απιστίες του.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Τρου θα έχει έναν αδελφό που συνελήφθη τον Νοέμβριο. Η Κλόε είναι ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη για μια τόσο όμορφη ευλογία», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Καρντάσιαν στο Page Six. «Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Κλόε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην οικογένειά της» τονίζεται.

Αυτό θα είναι το δεύτερο μωρό για την Καρντάσιαν και τον πρώην σύντροφό της, οι οποίοι είναι ήδη γονείς της 4χρονης Τρου.

Μια πηγή λέει ότι παρά το γεγονός ότι έχουν ένα δεύτερο παιδί μαζί, η Καρντάσιαν και ο Τόμσον δεν είναι ξανά μαζί και δεν έχουν μιλήσει από τον Δεκέμβριο εκτός των θεμάτων που έχουν να κάνουν με το θέμα του μωρού.

Πολλές πηγές προσθέτουν ότι η διαδικασία για το μωρό μέσω παρένθετης μητέρας είχε αρχίσει προτού αποκαλυφθεί ότι ο Τριστάν, 31 ετών, έκανε μωρό με κάποια άλλη.

Η γυναίκα με την οποία απέκτησε παιδί ενώ ήταν σε σχέση με την Καρντάσιαν

Το τεστ DNA για το τρίτο παιδί του και η συγγνώμη στην Κλόε Καρντάσιαν

Ο Τρίσταν Τόμσον επιβεβαίωσε τον Ιανουάριο ότι απέκτησε ένα αγοράκι με τη Maralee Nichols μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Συγχρόνως ζήτησε μια ειλικρινή συγγνώμη από την πρώην σύντροφό του, και μητέρα της μικρής True, Κλόε Καρντάσιαν.

«Σήμερα, τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας αποκαλύπτουν ότι έκανα ένα παιδί με τη Maralee Nichols», έγραψε ο 30χρονος σταρ του NBA. «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει αποδειχθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσουμε τον γιο μας με καλή διάθεση».

Και συνέχισε, «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όσους πλήγωσα ή απογοήτευσα σε όλη αυτή τη δοκιμασία τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ