Η Ελένη Κοκκίδου γίνεται Φλέρυ Νταντωνάκη στο θέατρο Σταθμός

Η παράσταση “Το τραγούδι της Φλέρυς” που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς επιστρέφει για 2η χρονιά με την ηθοποιό στον ομώνυμο ρόλο.

Νάντια Ρηγάτου

Μετά την περσινή του επιτυχία, ο θεατρικός μονόλογος του βραβευμένου πεζογράφου Δημήτρη Οικονόμου για τη ζωή και το έργο της Φλέρυς Νταντωνάκη, σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη με την Ελένη Κοκκίδου, επιστρέφει στο Θέατρο Σταθμός για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 9 Μαρτίου.

Λίγα λόγια για το έργο

1985 Ρωμαϊκή Αγορά. Η τελευταία μεγάλη συναυλία της Φλέρυς Νταντωνάκη. Το καλλιτεχνικό γεγονός παίρνει τεράστιες διαστάσεις και το πλήθος είναι τόσο μεγάλο που παρακολουθεί τη συναυλία κρεμασμένο στα κάγκελα.

Λίγο πριν την έναρξη, η Φλέρυ παθαίνει κρίση αγοραφοβίας και αρνείται να βγει στη σκηνή. Περνάει κάποια ώρα μόνη της προσπαθώντας να συνέλθει και να βρει το κουράγιο που χρειάζεται. Πώς ένιωθε; Από πού προσπαθούσε να αντλήσει δύναμη; Ποιες ήταν οι αξίες της και ποιοι οι εφιάλτες της;

Με αυτά τα δραματικά λεπτά, τις σκέψεις, τα συναισθήματά, τις αγωνίες και τις ανασφάλειες της τραγουδίστριας καταπιάνεται το έργο, αναζητώντας το όριο εκείνο ανάμεσα στην Τέχνη και τη θυσία. Την ιδιοφυία και το τίμημα.

Πρεμιέρα: Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο στις  18:15 &  Κυριακή στις 21:00 στο θέατρο Σταθμός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ