Η Brooke Shields δεν θέλει να γίνει βάρος στις κόρες της

Η Brooke Shields δεν θα ακολουθήσει σε καμία περίπτωση τα χνάρια της μητέρας της.

Η 56χρονη ηθοποιός είναι μητέρα δυο παιδιών. Αυτή και ο δεύτερος σύζυγός της, Chris Henchy, απέκτησαν μαζί τη Rowan Francis και την Grier Hammond. Οι νεαρές κοπέλες ήρθαν στον κόσμο το 2003 και το 2006 και οι γονείς τους τις αγαπούν πολύ.

Πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ‘People (the TV Show!)’ και εξήγησε για ποιο λόγο δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνει βάρος στις κόρες της, όπως αναδημοσιεύει το INSTYLE.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooke Shields (@brookeshields)

Η Brooke Shields ξεκίνησε λέγοντας ότι όταν ήταν μικρότερη, όλος ο κόσμος της μητέρας της, γυρνούσε γύρω από εκείνην και, όπως ήταν λογικό, αυτό την πίεζε πολύ.

“Είμαι ευγνώμων για τον τρόπο που η μητέρα μου με στήριξε στη ζωή μου. Ειδικά όταν έφυγα για το κολλέγιο και μου έλειπε το σπίτι μου, μου έδωσε δύναμη λέγοντας: “Δεν θα τα παρατήσεις. Αν το κάνεις δεν θα συγχωρέσεις ποτέ τον εαυτό σου”. Αργότερα, όμως, δυστυχώς, ανακάλυψα πως εκείνη ήταν που έχασε τον εαυτό της, όταν εγώ έφυγα και έμεινε μόνη της. Εάν εγώ δεν ήμουν δίπλα της εκείνη δεν ήξερε τι να κάνει… δεν ήξερε ποια ήταν.

Γι’ αυτό τον λόγο θέλω οι δικές μου κόρες να γνωρίζουν πως εγώ θα είμαι πλήρης και μόνη μου! Χωρίς εκείνες. Δεν είναι δική τους ευθύνη η δική μου ζωή”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Είχα αναλάβει την ευθύνη να κρατήσω “ζωντανή” τη μητέρα μου. Η κατάσταση, όπως καταλαβαίνετε, δεν ήταν υγιής. Καμία από τις δυο μας δεν ήταν ανεξάρτητη”, συνέχισε η Brooke.

“Έκανα συνειδητή προσπάθεια να μην καλλιεργήσω αυτόν τον φόβο της μοναξιάς στα κορίτσια μου. Θέλω να τις έχω δίπλα μου, αλλά κάποια στιγμή θα παντρευτούν και θα έχουν τα δικά τους παιδιά και δεν θα μπορούμε να είμαστε διαρκώς μαζί”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooke Shields (@brookeshields)

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ