Η απάντηση του Μπίγαλη για το τραγούδι “11 χανούμισσες”

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τραγούδι για την ΑΕΚ με τίτλο «11 χανούμισσες» που ανέβηκε στη επίσημο κανάλι του Κώστα Μπίγαλη στο youtube, ο τραγουδιστής έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τον λογαριασμό του στο Faceboοk.

O Κώστας Μπίγαλης διευκρινίζει ότι το τραγούδι δεν είναι καινούριο αλλά ηχογραφήθηκε πριν από 10 χρόνια καθώς και ότι δεν πρόκειται για ύμνο της ΑΕΚ. 

“Σε όλες τις φίλες και φίλους θα ήθελα να διευκρινίσω για το συγκεκριμένο τραγούδι της ΑΕΚ, ότι δεν πρόκειται για ύμνο και δεν είναι καινούριο, αλλά ηχογραφήθηκε πριν 10 χρόνια ανεπίσημα με την προοπτική να μπει σαν συμμετοχή σε κάποιο δίσκο με τραγούδια που θα περιείχε και τραγούδια άλλων ομάδων ερμηνευμένα από συναδέλφους τραγουδιστές. Άλλος έχει γράψει τη μουσική και τον στίχο και εμένα μου ζητήθηκε τότε απλά να το τραγουδήσω. Αυτός όμως ο δίσκος δεν βγήκε ποτέ και το τραγούδι διέρρευσε από κάπου. Διευκρινίζω λοιπόν περί τίνος πρόκειται και ότι δεν ήξερα καν ότι υπήρχε στο διαδίκτυο. Σας ευχαριστώ”.

O τραγουδιστής επανήλθε λίγο αργότερα με νέα ανάρτηση:

“Επίσης, μια και υπάρχει το τραγούδι από ότι είδα στο youtube, όποιος θέλει το ακούει. Εγώ το τραγούδησα γιατί είμαι προσφυγικής καταγωγής από τον παππού μου και τον πατέρα μου. Μεγάλωσα στη Νέα Χαλκηδόνα και στη Φιλαδέλφεια και είναι γνωστό ότι είμαι ΑΕΚ από μικρό παιδί. Οι χαμένες πατρίδες γέννησαν την ΑΕΚ, όπως και άλλα ιστορικά σωματεία και όσοι καταγόμαστε από εκεί δεν ξεχνάμε ποτέ”.

Το συγκεριμένο τραγούδι πάντως δεν υπάρχει σήμερα στο επίσημο κανάλι του τραγουδιστή στο youtube.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Διαβάστε επίσης:

Το τραγούδι του Μπίγαλη για την ΑΕΚ – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ