GNTM 4: Όλο το παρασκήνιο του μεγάλου τελικού – ΦΩΤΟ

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι το Greece’s Next Top Model για το 2021, και νικήτρια του χρηματικού επάθλου των 50.000 ευρώ. Η Κυβέλη κέρδισε επίσης ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels και συμβόλαιο με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London.

“Now or never” ήταν το motto της Κυβέλης και σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, ήταν συνεπής με αυτό και δεν άφησε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη!

Η Κυβέλη μαζί με την Όλγα Ντάλλα και τον Κωνσταντίνο Τσαγκάρη, ήταν οι τρεις φιναλίστ, που έζησαν τη συγκίνηση, την έξαψη και τη λάμψη του μεγάλου τελικού!

Στην 3η δοκιμασία του τελικού, η μοντελική μάχη ανάμεσα στην Κυβέλη, την Όλγα και τον Κωνσταντίνο, δόθηκε στην πασαρέλα, όπου οι φιναλίστ έκαναν τρεις εμφανίσεις με διαφορετικά outfits, με τους 17 υποψηφίους, που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό, να συμπληρώνουν το catwalk και την Βίκυ Κουλιανού, να βρίσκεται κοντά τους σε αυτή τη σπουδαία στιγμή, μετά από παρότρυνση του Γιώργου Καράβα, προκειμένου να τους στηρίξει και να τους εμψυχώσει.

Οι φιναλίστ κρίθηκαν και βαθμολογήθηκαν από τους τέσσερις κριτές, Άγγελο Μπράτη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλό, με την Κυβέλη να παίρνει τρία 10αρια και ένα 9αρι από τον Δημήτρη Σκουλό και να συγκεντρώνει 113 βαθμούς. Ο Κωνσταντίνος με τρία 9αρια και ένα 10αρι από την Ζενεβιέβ Μαζαρί, συγκέντρωσε 107 βαθμούς και η Όλγα με τέσσερα 9αρια έφτασε τους 105 βαθμούς.

Το τελευταίο challenge για τους τρεις φιναλίστ ήταν ένα διαφημιστικό σποτ για premium ποτό. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκαν δίπλα στα μοντέλα για να τα καθοδηγήσουν και μετά το τέλος της ξεχωριστής και εξαιρετικά σημαντικής δοκιμασίας, έδωσαν ραντεβού για το πλατό του GNTM για την τελευταία αξιολόγησή τους και τη live μετάδοση του αποτελέσματος, με την ψηφοφορία του κοινού να ολοκληρώνει τη βαθμολογία!

Χθες (Δευτέρα 20/12) τα τρία μοντέλα παρουσιάστηκαν μπροστά στους τέσσερις κριτές, Άγγελο Μπράτη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό, έτοιμα για όλα! Για άλλη μια φορά στο πλευρό των τριών φιναλίστ ήταν ο coach Γιώργος Καράβας, ο οποίος συντόνισε εξαιρετικά τη λαμπερή βραδιά.

Για την 4η δοκιμασία, η Κυβέλη έλαβε δύο 10αρια από τον Άγγελο Μπράτη και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και δύο 9αρια από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Δημήτρη Σκουλό, συγκεντρώνοντας 151 βαθμούς και ανέβηκε στην 1η θέση.

Ο Κωνσταντίνος έλαβε για την προσπάθειά του τρία 10άρια από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη και ένα 9άρι από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, συγκεντρώνοντας 146 βαθμούς, φτάνοντας στη 2η θέση.

Η βαθμολογία της Όλγας ήταν τρία 10άρια από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό και ένα 9άρι από τον Άγγελο Μπράτη, συγκεντρώνοντας 144 βαθμούς, στην 3η θέση μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ο Γιώργος Καράβας ανακοίνωσε πως ψήφισε το τηλεοπτικό κοινό και πως μετατράπηκε η ψήφος τους σε βαθμολογία. Ο Κωνσταντίνος έλαβε 4 βαθμούς φτάνοντας τους 150 και ήταν τελικά 3ος στην κατάταξη με τον Γιώργο Καράβα να δηλώνει πως ο τελικός του GNTM 4 είναι τελικά γυναικεία υπόθεση, ανάμεσα στην Κυβέλη και την Όλγα.

Λίγο πριν από την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος, η Κυβέλη ήταν ήδη πολύ συγκινημένη και η αγωνία της ήταν φανερή λέγοντας «ανυπομονώ να μάθω» ενώ η Όλγα παρέμεινε ψύχραιμη, δηλώνοντας «είμαι πάρα πολύ χαρούμενη με ό,τι και να βγει οπότε μόνο κερδισμένη βγαίνω από εδώ». Ο Γιώργος Καράβας έδωσε συγχαρητήρια και στις δύο για την πορεία τους στον διαγωνισμό και στη συνέχεια ανακοινώθηκε ταυτόχρονα η βαθμολογία τους.

Το κοινό έδωσε από 18 βαθμούς και στις δύο φιναλίστ αλλά το προβάδισμα, που είχε ήδη η Κυβέλη την ανέδειξε νικήτρια με 169 βαθμούς! Η Όλγα συγκέντρωσε 162 βαθμούς και τερμάτισε στη 2η θέση.

Ο Γιώργος Καράβας φώναξε δυνατά το όνομα της νικήτριας με την Κυβέλη να ξεσπάει σε κλάματα και να τον αγκαλιάζει. Ο Άγγελος Μπράτης ενθουσιασμένος έδωσε την επιταγή με το όνομα της Κυβέλης στον Ντίνο για να της τη δώσει και εκείνη έπεσε στην αγκαλιά του. Ο Γιώργος Καράβας ρώτησε την Κυβέλη ως νικήτρια πια του GNTM4, αν το περίμενε και εκείνη απάντησε «δεν ξέρω τι περίμενα, το περίμενα και αλλά μετά δεν το περίμενα» μην μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσει ότι είναι η μεγάλη νικήτρια!

Το  GNTM 4 πέρασε στην τηλεοπτική ιστορία, το GNTM 5 έρχεται! Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 5ο κύκλο GNTM ξεκίνησαν!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ