Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής μιλάει πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του

Τον γνωρίσαμε μέσα από το show, Your face sounds familiar, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το ταλέντο του. Πρόσφατα, ο τραγουδιστής αντιμετώπισε ένα σοβαρό θέμα με την υγεία του που τον “καθήλωσε” στο νοσοκομείο για 15 ημέρες.

Ο Άρης Πλασκασοβίτης μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, στο περιοδικό ΕΓΩ, λέγοντας:

«Το πρωί της 15ης Σεπτεμβρίου σηκώθηκα με ζαλάδες και χαμηλή πίεση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας αντιλήφθηκα ότι δεν άκουγα από το δεξί αυτί. Πήρα το γιατρό μου κατά τις 8 το βράδυ και με ενημέρωσε πως στο νοσοκομείο Ελπίς εφημέρευε ένας εξαιρετικά καλός συνάδελφός του. Όταν με εξέτασε, μου ανακοίνωσε πως ήταν επείγουσα ανάγκη να εισαχθώ στο νοσοκομείο».

Για το πόσο σοκαριστική ήταν γι αυτόν η ανακοίνωση του γιατρού ο τραγουδιστής είπε: «Αρχικά όχι. Θεωρούσα ότι το όλο περιστατικό ήταν αποτέλεσμα κόπωσης. Όταν έμαθα, όταν αντιλήφθηκα μάλλον ότι δεν άκουγα από το ένα αφτί, σοκαρίστηκα».

«Εισέπραξα άφθονη αγάπη, συντροφιά και υποστήριξη. Αντιμετώπισα με θετική διάθεση το καθετί. Δεν με άφησαν οι φίλοι και συγγενείς μου να βιώσω άσχημα ό,τι συνέβη. Είμαι ούτως ή άλλως αισιόδοξος άνθρωπος. Και να μην πήγαιναν καλά τα πράγματα, δεν θα το έβαζα κάτω. Δεν είμαι απαισιόδοξος. Πιστεύω πως ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας είναι ένα μάθημα» είπε ο Άρης Πλασκασοβίτης.

«Ελπίζαμε ότι θα επανερχόταν η ακοή στο δεξί αυτί, αλλά υπήρχε και το ενδεχόμενο να μην αποκατασταθεί η βλάβη» είπε και συνέχισε «Είχα αποφασίσει ότι απλώς θα ήταν απαραίτητο να κάνω επιπλέον δουλειά με τον εαυτό μου. Είμαι μαχητής. Αντιμετωπίζω και τις χαρές και τα προβλήματα με πάθος. Για όλα υπάρχει λύση. Σκεφτόμουν μόνο ότι στη χειρότερη περίπτωση θα έπρεπε να καταβάλω μία έξτρα προσπάθεια για να αντιμετωπίσω ό,τι συνέβη. Και αν δεν άκουγα από το ένα αυτί, θα άκουγα από το άλλο».

Ο τραγουδιστής αυτό τον καιρό βρίσκεται σε ανάρρωση, «Είμαι καλά, ξεκουράζομαι, προσπαθώ να κοιμηθώ, θέτω σε μια σειρά τις προτεραιότητές μου και ετοιμάζομαι για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά μου. Back to the voice, back to life. Πια χωρίς άγχος και στρες με το όνειρο να ζήσω έναν υπέροχο χειμώνα».

Πηγή: ΕΓΩ

 

Διαβάστε επίσης:

To δείπνο του “Πρωινού” λίγο πριν την πρεμιέρα – ΦΩΤΟ

Χαμός με τον Μπιλ Κόσμπι – Νέες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση – ΦΩΤΟ

Δείτε πως είναι σήμερα η Μιράντα από το “Sex and the city” – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ