Γιώργος Τσαλίκης για Γκουντάρα-Κάκκαβα: “Είναι ένας πόλεμος ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα”

Η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τους Γρηγόρη Γκουντάρα – Ναταλί Κάκκαβα συνεχίζεται και για το θέμα αυτό μίλησε ο τραγουδιστής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA. Η Ναταλία Γερμανού είχε σήμερα τηλεφωνική συνομιλία με τον Γιώργο Τσαλίκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται” και ο τραγουδιστής θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Τι είπε ο Γιώργος Τσαλίκης για την κόντρα με το ζευγάρι

“Πραγματικά σκέφτομαι ότι σε πέντε ημέρες έχω πρεμιέρα και με τι κάθομαι και ασχολούμαι; Έχω να δουλέψω δύο χρόνια…Κάνουμε πρόβες από το πρωί μέχρι το βράδυ και δυστυχώς ή ευτυχώς ασχολούμαστε με αυτό. Μου ζήτησες να μιλήσουμε, μου είπες και την άποψή σου εκτός αέρα για αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα” είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης και στη συνέχεια πρότεινε στη Ναταλία Γερμανού να εκφράσει την άποψή της στους τηλεθεατές.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής μίλησε για το ζήτημα αυτό, επισημαίνοντας βεβαία ότι θα προσπαθήσει να διατηρήσει μια ισορροπία όσον αφορά στην κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα, γιατί το ζευγάρι βρίσκεται απέναντί της τηλεοπτικά: “Η τηλεόραση είναι ένα μέσο ψυχαγωγίας που απευθύνεται σε ανθρώπους, οι οποίοι είναι μόνοι τους στο σπίτι και υποφέρουν από ‘ψυχολογικά’. Είναι άνθρωποι μόνοι, που μπορεί να έχουν κατάθλιψη, μελαγχολία…”. Στο σημείο αυτό, την παρουσιάστρια διέκοψε ο τραγουδιστής, παίρνοντας τον λόγο.

“Η διένεξή μου είναι με τον ΣΚΑΪ. Δεν είναι με το ζεύγος Γκουντάρα. Ο ΣΚΑΪ δεν θα χάρηκε ιδιαίτερα με τα πουλέν του για την προχθεσινή τους τοποθέτηση στην εκπομπή του ΑΝΤ1… Έχω κουραστεί από αυτή την ιστορία. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή στην συνέντευξή μου στην Δανάη (Μπάρκα). Μία συνέντευξη έδωσα και μετά εξαφανίστηκα για 5 μήνες”.

Ο Γιώργος Τσαλίκης συνέχισε, λέγοντας: “Ειπώθηκε αυτή την εβδομάδα ότι εγώ τα βάζω με κάποιους που κάνουν μία εκπομπή αντί εμού. Δεν είναι έτσι. Αν παρουσίαζα μία εκπομπή, και μετέπειτα με διαδεχόταν κάποιος άλλος, θα ήταν εξωφρενικό και παράλογο να αντιδράσω. Μιλάμε για ένα εν’ ενεργεία συμβόλαιο και την καταπάτησή του.”

“Το λάθος που κάνω σαν άνθρωπος είναι ότι περιμένω να μου συμπεριφέρονται οι άνθρωποι με την ενσυναίσθηση και την καθαρότητα που θα φερόμουν εγώ. Αν εγώ ήμουν στη θέση του Γρηγόρη και κάποιος έβγαινε δημόσια κι έλεγε ότι “έχω την πληροφορία ότι με διαβάλλει ο Τσαλίκης και η γυναίκα του”, θα τον έπαιρνα τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή και θα του έλεγα “πας καλά ρε μ@@@@κα. Δεν έχω καμία ανάμειξη…Δεν είχα ιδέα ότι ήταν εν ενεργεία το συμβόλαιό σου”.

“Είναι ένας πόλεμος ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, στο ηθικό και το ανήθικο, το φως και το σκοτάδι” κατέληξε ο τραγουδιστής.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.