“Αγρίεψε” η κόντρα Γκουντάρα – Κάκκαβα με τον Γιώργο Τσαλίκη – “Σκληρές” εκφράσεις και υπονοούμενα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή “Το Πρωινό” στον ANT1, στην οποία σχολίασαν την κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ αυτών και του Γιώργου Τσαλίκη. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε με μια σειρά από βίντεο για τα όσα ειπώθηκαν για εκείνον από το ζευγάρι.

Τι είπαν οι δύο παρουσιαστές για τον Γιώργο Τσαλίκη και το Big Brother

Παρουσιαστές της φετινής σεζόν του ριάλιτι “Big Brother” είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα. Τον ρόλο αυτόν είχε συμφωνήσει αρχικά να αναλάβει ο Γιώργος Τσαλίκης.

Όσον αφορά στην αντιπαράθεση μεταξύ του ζεύγους και του τραγουδιστή σε σχέση με το γνωστό ριάλιτι σόου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε: “Δεν έχω φάει την θέση κανενός ποτέ. Δεν θα το έκανα, γιατί δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου.”

“Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Πες ότι του χρόνου ο ANT1 θέλει να σε αλλάξει και φέρνει κάποιους άλλους (ανθρώπους)… Θα βγεις εσύ μετά να λες… για τα παιδιά που έφερε εδώ; Ωραία μετά από αυτό δεν χρειάζεται καμία άλλη απάντηση. Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που θέλω να πω.”, πρόσθεσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον τραγουδιστή.

Η Ναταλί Κάκκαβα θέλησε να βάλει ένα τέλος στη συζήτηση, λέγοντας: “Επιτρέψτε μας να μη δίνουμε χώρο και χρόνο πλέον σε μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές. Ας σεβαστούμε την ημέρα, αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα, όλα τα άλλα είναι αστειότητες και μικροπρέπειες… Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χώρο και τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνέχεια για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω”.

 Τι δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης για τα όσα είπαν οι παρουσιαστές

Ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε μέσω Instagram τα λεγόμενα των παρουσιαστών: “Μόλις μου έστειλαν τη συνέντευξη που έδωσαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα στο πρωινό του ΑΝΤ1 στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Πραγματικά έμεινα άφωνος. Από την αρχή της καριέρας μου μέχρι τώρα προσπαθώ να διατηρήσω χαμηλούς τόνους, να έχω σεβασμό, να είμαι στο φως και να κρατάω το ήθος και την αξιοπρέπεια μου. Αυτό θα κάνω και σήμερα. Όμως πραγματικά αυτό το σημερινό με ξεπέρασε. Ένας άνθρωπος το 2021 τολμάει να μιλήσει και να διεκδικήσει το δίκιο του, ένας άνθρωπος του οποίου καταπατήθηκε το συμβόλαιο του…”

“Εσείς βγαίνετε στην ελληνική τηλεόραση που ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει, πάρα πολύ καλά και λέτε ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ότι είναι εμμονικός. Δηλαδή είστε αυτοί οι τύποι που τους ανθρώπους που διεκδικούν το δίκιο τους, αυτές τις μέρες ειδικά, εσείς τους βγάζετε ψυχασθενείς. Δεν έχω τι να πω… Πραγματικά ντροπή σας! Ντροπή σας! Λυπάμαι τόσο πολύ.”, είπε στον προσωπικό λογαριασμό του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος συνέχισε, υπογραμμίζοντας: “Λέτε πράγματα τόσο κατάπτυστα και μηνύσημα.  Δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Σε αυτό το επίπεδο να φτάσω, να πέσω. Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν θα φοβόμαστε να μιλήσουμε. Θα λέμε την αλήθεια μας. Εσείς ας μας βγάζετε τρελούς γιατί έτσι σας συμφέρει. Δεν είμαστε τρελοί, είμαστε αληθινοί. Λυπάμαι, ντροπή σας.”

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ