Ελένη Μενεγάκη: Το δημόσιο “ευχαριστώ” του Γρηγόρη Γκουντάρα και οι αποκαλύψεις για το τηλεφώνημά τους

Για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” ο παρουσιαστής και πρώην συνεργάτης της, Γρηγόρης Γκουντάρας 

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως δέχθηκε τηλεφώνημα της λίγο πριν γίνει ανακοίνωση της μεγάλης επιστροφής της στο Mega ξεκαθαρίζοντας πως «κλείσαμε το κεφάλαιο συνεργασία». Αρχικά, ο παρουσιαστής δήλωσε πως παρόλο που δεν ήταν το πρώτο τηλέφωνο που πήρε η Ελένη Μενεγάκη (όπως ανέφερε η ίδια το πρώτο της τηλεφώνημα ήταν εκείνο στον Σάββα Πούμπουρα), οι δυο τους μιλήσαν για τα πάντα πριν την ανακοίνωση της επιστροφή της: “Το πρώτο της τηλεφώνημα δεν ήταν σε εμένα. Είχαμε κάνει ένα τηλεφώνημα που μιλήσαμε για διάφορα. Ήταν μια κακή στιγμή για ένα πρόσωπο που ξέραμε και οι δύο και με πήρε τηλέφωνο. Σε αυτό τη τηλεφώνημα μιλήσαμε και για τα τηλεοπτικά”. 

ΜΕΝΕΓΑΚΗ-ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ

Αμέσως μετά συνέχισε μιλώντας με τον καλύτερο τρόπο για την Ελένη Μενεγάκη: “Κλείσαμε το κεφάλαιο της συνεργασίας μας στην τελευταία της εκπομπή και χάρηκα για αυτό. Η Ελένη είναι ένα πρόσωπο που έχω περάσει 16 χρόνια μαζί της και που είναι κομμάτι μεγάλο της ζωής μου που έκλεισε. Η Ελένη με κατέβασε κάτω στον αέρα με τον τσαμπουκά. Εγώ δεν ήθελα. Δεν μπορούσες να πεις “όχι” στην Ελένη. Την ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό”. 

Τότε η Ναταλί Κακκαβά δεν δίστασε να μοιραστεί την δική της οπτική γωνία: “Εγώ έβλεπα τότε ότι η Ελένη για εκείνον ήταν η αδερφή που δεν είχε, η μαμά που είχε χάσε” με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να συγκινείται. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ