Γιώργος Παρτσαλάκης: Στην ηλικία που είμαι εγώ ή πρέπει να ψάξεις μια 25άρα ή μια άνω των 65

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για την συνειδητή απόφαση του να μην έχει κάποιο «αποκούμπι» στην ζωή.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αναφέρθηκε ακόμη στον εθισμό με τον τζόγο στο παρελθόν και μίλησε για τους δυο γιους του, οι οποίοι αισθάνονται περήφανοι για τον πατέρα τους.

Για τις εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά «Η Γη της Ελιάς» αποκάλυψε: «Φαντάζομαι ότι θα λυθεί η παρεξήγηση με την Χάιδω και θα ξαναβρεθεί με το Λυκούργο γιατί όλοι όταν περνάνε τα χρονιά θέλουν ένα αποκούμπι».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή ο ηθοποιός υπογράμμισε ότι έχει κάνει τρεις γάμους και πως πήρε την απόφαση να μείνει μόνος του λόγω συνθηκών.

«Από τα 70 και μετά αν ψάξεις να βρεις το αποκούμπι σου πρέπει να είσαι ηλίθιος. Στην ηλικία που είμαι εγώ ή πρέπει να ψάξεις μια 25άρα ή μια άνω των 65, που αυτή η ηλικία δεν με αφορά. Συγγνώμη κορίτσια αλλά και εγώ δεν σας ενδιαφέρω» είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τα παιδιά του, τα οποία είναι σήμερα 23 και 33 ετών. «Προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο κοντά τους. Οι συνθήκες με οδήγησαν στο να έρθω στην Κύπρο. Προέρχομαι από μια οικονομική καταστροφή και έπρεπε να κάνω κάτι για να υπερασπιστώ τα παιδιά μου. Έφυγα από την πατρίδα μου. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό. Το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι να γυρίσω στην Κρήτη. Θέλω να πιστεύω ότι το κούτελο μου είναι καθαρό» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Μίλησε και για τον τζόγο, που αποτελεί πλέον παρελθόν. «Δεν υπάρχουν αυτά πια. Αλλά έκαναν την ζημιά. Χάνεις την ανθρωπιά σου με τον τζόγο. Μπορεί να βρεθείς στον δρόμο», σχολίασε ο ηθοποιός, ο οποίος συμπλήρωσε πως «σήμερα το μοναδικό μου πάθος είναι οι γιοι μου, λόγω τιμής».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ