Γιώργος Παρτσαλάκης: Η επική φάρσα στον Κούλλη Νικολάου – “Χ..ε με” – ΒΙΝΤΕΟ

Τις δοκιμασίες του “Night Out” με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη αντιμετώπισε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Όταν η κάρτα έδειξε θάρρος, ο τηλεοπτικός “Λυκούργος” από τη σειρά του MEGA, «H Γη της ελιάς» έπρεπε να κάνει τηλεφωνική φάρσα στον Κούλλη Νικολάου, ο οποίος είναι ο παραγωγός στη σειρά.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης θα έπρεπε να πείσει τον Κούλλη Νικολάου πως θέλει να αποχωρήσει για δύο εβδομάδες από τα γυρίσματα της σειράς γιατί έχει γνωρίσει μια γυναίκα από το Ουζμπεκιστάν και θα πήγαινε να την βρει στη χώρα της. Η πτήση θα ήταν άμεση και θα έπρεπε να πετάξει τη Δευτέρα. Μάλιστα ο γνωστός θα έπρεπε να είναι απόλυτος, λέγοντας πως θα πρέπει να του σταθούν σε αυτήν τη συναισθηματική κατάσταση που βιώνει.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Γιώργος Παρτσαλάκης πήρε τηλέφωνο, με τον Κούλλη Νικολάου να μιλάει ελάχιστα μην πιστεύοντας αυτά που ακούει. “Έχω παγιδευτεί με αυτά που μου λες” ακούγεται να λέει ο Κούλλης Νικολάου, ενώ ζήτησε από τον γνωστό ηθοποιό να του δώσει δέκα λεπτά για να το σκεφτεί. «Χ…ε με. Μην καταστραφείς για μία γκόμενα. Είσαι μεγάλο αγόρι και δεν θα σου πω εγώ τι να κάνεις» είπε ο Κούλλης Νικολάου, κλείνοντας απογοητευμένος το τηλέφωνο.

Λίγο αργότερα ο Κούλλης Νικολάου επικοινώνησε με τον Γιώργο Παρτσαλάκη, με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη να του λέει πως του έκαναν φάρσα. “Είστε πολύ μ….ς. Είσαι ηλίθιοι. Γιώργο την έβαψες. Ήμουν έτοιμος να σε βρίσω” είπε ο Κούλλης Νικολάου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ