Γιατί μου αρέσουν τα biker μποτάκια

“Γενικά, καθώς περνούν τα χρόνια, αγαπώ όλο και περισσότερο τις φλατ μπότες και τις μπαλαρίνες, που θεωρώ οτι είναι οι βασίλισσες των παπουτσιών” έγραψε η Φαίη Σκορδά στην προσωπική της σελίδα “Fay tales” στο faysbook.gr.

Η παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους που προτιμά τα συγκεκριμένα παπούτσια:

“Πριν από χρόνια νομίζω ό,τι ακόμα και οι παντόφλες μου στο σπίτι ήταν δεκάποντες (μπορεί και δωδεκάποντες, χιχι!), αλλά τώρα πια απολαμβάνω την άνεση των φλατ παπουτσιών όσο τίποτε άλλο.

Δεν θέλω να στριμώχνω άλλο τα δαχτυλάκια των ποδιών μου, γιατι κατάλαβα ότι είναι περισσότερο σέξι όταν βγάζω τα παπούτσια μου να είναι τουλάχιστον στην κανονική τους μορφή.

Για τις biker μποτες ήθελα να σας πω, όμως, ότι:

1.Τις φοράω απο το πρωί ως το βράδυ γιατί είναι φοβερά άνετες.

2.Μπορω να κάνω με αυτές πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς: Με το δερμάτινο jacket μου, με στενό τζιν, με δερμάτινο παντελόνι για πιο ροκ διαθέσεις, αλλα και με κάτι τελείως διαφορετικό όπως ένα girly καρο φορεματάκι.

3. Έχουν τόσο ιδιαίτερο χαρακτήρα που δίνουν διαφορετικό, πολύ πιο casual στυλ, σε κάθε σύνολο. Οι biker μπότες είναι αυτές που θα κάνουν ακόμα κι ένα πιο “βαρύ” φόρεμα πιο πρωινό και χαλαρό. Ακόμα κι ένα πιο ρομαντικού στυλ κομμάτι συνδυασμένο με αυτές γίνεται αμέσως πιο ροκ”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ