Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το χιουμοριστικό BINTEO για την επιστροφή του Instagram

O Γιάννης Τσιμιτσέλης, που είναι αρκετά ενεργός στα social media, γιόρτασε την επιστροφή του Instagram, το οποίο μαζί με το Facebook και το WhatsApp είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας τη Δευτέρα για περισσότερες από έξι ώρες.

Οι πλατφόρμες Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger «έπεσαν» λίγο μετά τις 18:30 ώρα Ελλάδος τη Δευτέρα.

Όσοι χρήστες προσπαθούσαν να μπουν στα προφίλ τους, λάμβαναν μηνύματα όπως “Αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή”, “Αυτός ο ιστότοπος δεν είναι προσβάσιμος” ή “αδύνατον να βρεθεί η διεύθυνση του διακομιστή”.

facebook Γιάννης Τσιμιτσέλης

H ομαλή λειτουργία των ιστότοπων αποκαταστάθηκε γύρω στη 01:00 (ώρα Ελλάδας) και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέβασε αμέσως ένα χιουμοριστικό βίντεο για να καλωσορίσει το Instagram

«Instagram καλώς ήρθες επιτέλους. Σε περίμενα. Γεια σου ξανά. Γεια σου και πάλι. Καλως μας βρήκες» αναφέρει στο βίντεο ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος φέτος “σαλπάρει” στα τηλεοπτικά νερά του MEGA με την εκπομπή “Fishy”

Κάθε εβδομάδα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παρέα με έναν καλεσμένο πηγαίνουν για ψάρεμα με σκάφος, μαθαίνουν τεχνικές από τον σύμβουλο ψαρέματος, Κώστα Αντωνιάδη, και απολαμβάνουν τα μαγευτικά τοπία του Ιονίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ