Γαλάνη – Μαζωνάκης: Ένας… τηλεοπτικός έρωτας και το ενδεχόμενο συνεργασίας

Tην Δήμητρα Γαλάνη υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «Ενώπιος Ενωπίω» o Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος είχε ετοιμάσει μερικές εκπλήξεις για τη σπουδαία ερμηνεύτρια.

Παρέμβαση για να μιλήσει για την Δήμητρα Γαλάνη έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Το 2007, ο γνωστός τραγουδιστής και η σπουδαία ερμηνεύτρια έπαιξαν στο ίδιο επεισόδιο της σειράς “Υπέροχα Πλάσματα”. Η Δήμητρα Γαλάνη υποδύθηκε τη “Φωτεινή”, την καινούρια “καφετζού” στη δισκογραφική εταιρεία ΣΟΛΦΕΖ, η οποία είχε “καημό” να γνωρίσει τον Γιώργο Μαζωνάκη με τον οποίο ήταν ερωτευμένη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια βλέποντας στιγμιότυπα από τη σειρά ξέσπασε στα γέλια. «Τώρα που το ξαναβλέπω ήταν απίστευτο. Τι κάναμε;» είπε γελώντας.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίστηκε για να μιλήσει για την Δήμητρα Γαλάνη. «Η Δήμητρα είναι η απλοχεριά του ανθρώπου. Όσον αφορά τα συναισθήματα, την ανθρωπιά της, τους νέους της συνεργάτες που τους δείχνει τέτοια εμπιστοσύνη» είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Και συνέχισε: «Εγώ έχω να θυμάμαι από την Δήμητρα δύο πράγματα, τα οποία ήταν για μένα από τα εφόδια και τα όπλα της ζωής μου για να συνεχίσω. Το ένα είναι όταν με είχε δει πριν από μερικά χρόνια, μου είχε πει “είσαι από τους καλλιτέχνες που όταν τραγουδάς στη σκηνή δεν μπορεί κανείς να πάρει τα μάτια σου από πάνω σου”. Το δεύτερο ήταν όταν της είπε ότι έχω τα άγχη μου, τις ανασφάλειές μου και ότι νιώθω δεν ανήκω ούτε από εδώ ούτε από εκεί στο χώρο, μου είπε “δεν χαίρεσαι που είσαι μία κατηγορία από μόνος σου”. Αυτά τα δύο πράγματα ήταν δύο όπλα που μου έδωσαν τρομερή ώθηση στη ζωή μου».

«Η Δήμητρα είναι πολιτισμός για την Ελλάδα. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύεται τους νέους της συνεργάτες, τους νέους ανθρώπους. Είναι ένας άνθρωπος που δεν ξεπούλησε την ψυχή της και την τέχνη της στο σήμερα που είναι εύκολο τώρα αυτό. Η εκτίμησή μου και η αγάπη μου στη Δήμητρα δεν περιγράφονται» είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ακούγοντας τα ωραία λόγια του Γιώργου Μαζωνάκη, η Δήμητρα Γαλάνη του είπε γελώντας: «να μου δώσεις ένα φιλί» με τον γνωστό τραγουδιστή να απαντάει αμέσως «ένα φιλί και μία αγκαλιά θα σου δώσω».

Δήμητρα Γαλάνη – Γιώργος Μαζωνάκης: Το ενδεχόμενο συνεργασίας

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μαζωνάκης δήλωσε πως ευελπιστεί πως κάποια στιγμή θα βρεθεί με τη Δήμητρα Γαλάνη σε ένα στούντιο ή μία σκηνή. «Το θέλω πάρα πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά, με την σπουδαία ερμηνεύτρια να απαντάει «Μακάρι. Να βρούμε το τι θα κάνουμε».

«Αυτό που εκτιμώ βαθύτατα στον Γιώργο είναι το πόσο αυθεντικός και πραγματικός είναι και παλεύει με την αλήθεια του. Αυτό είναι που με γοητεύει. Αυτό είναι που του θαυμάζω. Αυτό είναι που θα με φέρει κάποια στιγμή να τραγουδήσω μαζί του» ανέφερε η Δήμητρα Γαλάνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ