Η Δήμητρα Γαλάνη 21 χρόνια πριν – Τι δήλωνε για τη μουσική

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «Ενώπιος Ενωπίω», την Δήμητρα Γαλάνη.

Πριν από 21 χρόνια, η Δήμητρα Γαλάνη ήταν και πάλι καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» και είχε μιλήσει για την μουσική και τι σημαίνει για εκείνη. «Από την αρχή η πρόθεση δεν ήταν ο βιοπορισμός. Ούτε το φτάσιμο κάπου και το θρόνιασμα. Ήταν υπαρξιακό το θέμα. Ήταν η ζωή μου η μουσική. Μέσα σε αυτήν υπήρχα και σε αυτήν θα κλείσω τα μάτια με τον έναν ή άλλο τρόπο» είχε πει η σπουδαία ερμηνεύτρια το 2001.

«Η γοητεία με αυτή την ιστορία είναι πολύ μεγάλη και όταν ξέρεις να έχεις μέτρο, μπορείς και απλώνεσαι σε ένα πράγμα που δεν τελειώνει ποτέ. Είναι μία μεγάλη περιπέτεια γιατί είναι σημαντικό πράγμα η μουσική. Δεν τελειώνει ούτε σε μία χώρα, ούτε σε μία κουλτούρα, ούτε σε μία στιγμή» συμπλήρωσε η Δήμητρα Γαλάνη.

Απαντώντας στην ερώτηση αν κάποιος της απαγόρευε με κάποιον τρόπο να τραγουδήσει, η Δήμητρα Γαλάνη είχε πει «σίγουρα θα έκανα κάτι άλλο. Θα έγραφα μουσική. Θα έπαιζα μουσική. Θα παρακολουθούσα αυτούς που κάνουν μουσική ή θα έπαιζα πίσω από αυτούς που κάνουν μουσική, το οποίο με γοητεύει εξίσου πολύ».

«Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη μουσική» κατέληξε η σπουδαία ερμηνεύτρια.

Δείτε τι έλεγε πριν από 21 χρόνια η Δήμητρα Γαλάνη για τη μουσική

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ