Ρούλα Πισπιρίγκου: “Ό,τι κι αν ακούσεις τις επόμενες μέρες θα είναι ψέματα” μου είχε πει ο Μάνος

Δύο μηνύματα στέλνει η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Αφενός η 33χρονη μιλά για τον Μάνο Δασκαλάκη και αφετέρου για την άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού της απορρήτου, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για τον θάνατο των τριών παιδιών, στην Πάτρα.  

Σε δηλώσεις μέσω του δικηγόρου της στον Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, της είπε να μην πιστέψει τίποτα απ’ όσα ακουστούν τις επόμενες μέρες.

“Ο Μάνος μου είχε πει την πρώτη μέρα της κράτησής μου ‘μην ακούσεις τίποτα. Ό,τι κι αν ακούσεις τις επόμενες μέρες θα είναι ψέματα'”, είπε η μητέρα των τριών κοριτσιών, που έχασαν τη ζωή τους αιφνίδια.

Σχετικά με την απόφαση για άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού της απορρήτου, τόνισε ότι η Αστυνομία μπορεί να ψάξει ό,τι θέλει, αρκεί να μην διαγράψει φωτογραφίες και βίντεο που έχει με τα παιδιά της, την Μαλένα, την Ίριδα και την Τζωρτζίνα.

“Ας ψάξουν το τηλέφωνο και τον υπολογιστή μου, όμως να μην σβήσουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχω με τα παιδιά μου. Είναι ό,τι μου έχει απομείνει απ’ αυτά”, δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίκου, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ