Gaga: Το γράμμα στους θαυμαστές

Gaga: Το γράμμα στους θαυμαστές

 

H Lady Gaga, πριν από δύο ημέρες υπεβλήθη σε επέμβαση. Αμέσως μετά το χειρουργείο έπιασε το πληκτρολόγιο, για να γράψει μια επιστολή στα “μικρά τέρατα”, όπως αποκαλεί τους θαυμαστές της.

Θυμίζουμε ότι η εκκεντρική τραγουδίστρια, αποκάλυψε το πρόβλημα της υγείας της, την προηγούμενη εβδομάδα μέσω twitter. Οι γιατροί της, δήλωσαν ότι έπασχε από υμενίτιδα, ένα πρόβλημα των αρθρώσεων, το οποίο δεν της έπετρεπε να περπατήσει. Γι΄αυτό και ακύρωσε τις συναυλίες της.

Μετά την επέμβαση, έγραψε:

“Μοnsters, πραγματικά μου δώσατε πολύ δύναμη σήμερα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά όταν ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσω, θυμήθηκα τις ιστορίες και τις εμπειρίες σας, που έχετε μοιραστεί μαζί μου.  Σας συνάντησα στα παρασκήνια, έχω διαβάσει τα γράμματά σας, έχω δει να επικοινωνείτε όλοι οι θαυμαστές μου και να δημιουργείτε ομάδες, που στηρίζει η μια την άλλη και αυτό μου έχει “κάψει” εντελώς τον εγκέφαλο”.

Στη συνέχεια η εκκεντρική τραγουδίστρια εξομολογείται τι σκεφτόταν την ώρα που έμπαινε στο χειρουργείο.

 

” Όταν έμπαινα στο χειρουργείο, σκέφτηκα τον πόνο, την επιμονή σας, τις μοναδικές οικογενειακές σας καταστάσεις, το σχολικό σας περιβάλλον, τα προβλήματα υγείας σας, το ότι δεν έχετε σπίτι, την ταυτότητά σας, και με τρομάζει το πόσο γενναίοι είστε. Πώς είναι δυνατόν;

Έτσι σκέφτηκα τον εαυτό μου, ότι είμαι ζωντανή, ότι ζω το όνιερό μου και αυτό είναι μόνο ένα εμπόδιο στο δρόμο.  Είμαι ευγνώμων, γιατί αυτό είναι προσωρινό, ενώ για κάποιους άλλους δεν είναι”.

Η επιστολή κλείνει με ένα θερμό μήνυμα στους θαυμαστές της σε ολόκληρο τον κόσμο:

“Έχετε αλλάξει τη ζωή μου, σας αγαπώ και είμαι υπερήφανη, που είμαι μέρος της ζωής σας.  Εάν μπορείτε να το κάνετε, μπορώ να το κάνω εγώ, και αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να το ξεπεράσουμε μαζί. Με αγάπη,  Gaga.”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ