“Φυσικά και έχει τύχει να μου την πέσουν άντρες”

“Φυσικά και έχει τύχει να μου την πέσουν άντρες”

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς, που γνωρίσαμε μέσα από σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τώρα, δηλώνει ότι “φυσικά και έχει τύχει να μου την πέσουν άντρες”.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Κάππα, τον οποίο, το τηλεοπτικό κοινό, τον γνώρισε μέσα από τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, υποδυόμενο έναν gay.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του:

Σας γνωρίσαμε υποδυόμενος το χαρακτήρα ενός gay στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Σας την έχουν… πέσει ποτέ άντρες;

Φυσικά και έχει τύχει να μου την πέσουν άντρες. Είναι περίεργο. Το καταλαβαίνω όμως. Η σεξουαλικότητα του καθενός είναι πολύ προσωπική.

Σε κάποιο άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρεται και στα οικονομικά του.

Πώς ήταν η προηγούμενη διετία;

Ήμουν πολύ αναστατωμένος με τα πάντα. Δεν πληρωνόμασταν! Έλεγα: “Που με πάει αυτή η κατάσταση; Έβγαινε στην επιφάνεια αυτή η τεράστια “φούσκα”, που ακόμη δεν ξέρω πώς θα διαχειριστεί το κράτος. Ακόμα δεν έχω πληρωθεί από διάφορες δουλειές.

Κινηθήκατε νομικά;

Σε κάποιες περιπτώσεις ναι. Είναι χάλια. Για το μόνο που χαίρομαι είναι ότι δεν έχω πάρει δάνειο και δεν έχω παιδιά ακόμα και, κατά έναν τρόπο, έχω λιγότερες υποχρεώσεις.

Πόσες φορές φτάσατε οικονομικά στο πάτο;

Ποτέ, αλλά έφτασα κοντά.

Τι δουλειές κάνατε;

Ήμουν ρεσεψιονίστ, δούλεψα σε οικοδομές, εξάσκησα μια εποχή το πτυχίο της γυμναστικής ακαδημίας, ήμουν υπεύθυνος μαγαζιών, εργαζόμουν σε επιχείρηση με ούζα και κονιάκ, αλλά και ως μπάρμαν και σερβιτόρος.

 

Πηγή: ΕΓΩ! weekly

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ