Φάνης Μουρατίδης: «Ήταν ένα θείο δώρο το Maestro» – «Συζητάμε τα πάντα ανοιχτά με τα παιδιά μου»

Στoν καναπέ του The 2Night Show κάθισε ο Φάνης Μουρατίδης και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

«Ήταν ένα θείο δώρο το Maestro. Ήμασταν σίγουροι ότι θα ήταν μια πολύ καλή δουλειά αλλά δεν περιμέναμε ότι θα έχει αυτή την ισχυρή δυναμική. Αυτό που ζούμε εξαιτίας του Maestro κακά τα ψέματα είναι μοναδικό», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός σχολιάζοντας την είσοδο της ελληνικής σειράς στο Netflix.

«Στα γυρίσματα στους Παξούς υπήρχαν αρκετοί από το εξωτερικό που μας μιλούσαν για τη σειρά. Κάποιοι από αυτούς ήξεραν ότι ήμασταν εκεί γιατί τα παιδιά ανεβάζουν post οπότε υπήρχε μία κινητικότητα», συμπλήρωσε ο ίδιος ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε ένα πρωτοφανές περιστατικό.

«Ένας Άγγλος τραγούδησε το “Τυχερό Αστέρι” είναι στα ελληνικά και ήταν πολύ συγκινητικό, την ώρα που το πάλευε ο άνθρωπος δεν είχε καταλάβει ότι δίπλα του τον εμψύχωνε η Χαρούλα Αλεξίου. Πού να φανταστεί ότι έχει δίπλα του την μεγαλύτερη φωνή της χώρας; Όλο ήταν μαγικό», ανέφερε ο Φάνης Μουρατίδης.

«Πέρασαν αρκετά χρόνια για να ξανακάνω τον κακό»

Έπειτα ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο που υποδύθηκε στην σειρά.

«Όταν κάναμε το “Έτσι ξαφνικά” έκανα αυτόν που είχε καταστρέψει όλη την οικογένεια, τον βιαστή. Μετά δεν έκανα ξανά τον κακό. Πέρασαν χρόνια για να επιστρέψω ως κακός. Θα γίνω γραφικός αλλά υπήρξαν άνθρωποι από το φιλικό μου περιβάλλον που μου έλεγαν ” έλα μωρέ εσύ θα κάνεις τον κακό που το μάτι σου γελάει, που είσαι έτοιμος να κάνεις τη σκανδαλιά, να πεις τη σαχλαμάρα… Είμαι τέτοιος χαρακτήρας δεν μπορώ να πω!», είπε συγκεκριμένα.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ τα τελευταία χρόνια κάνω κωμωδία γι’ αυτό είναι πιο εύκολο να με σκεφτείς στην κωμωδία και όχι στο δράμα, αυτό είναι και το συν του Χριστόφορου που με φαντάστηκε και με σκέφτηκε. Ήμουν από τα δομικά στοιχεία, από τους πρώτους που σκέφτηκε και από την αρχή είχε στο μυαλό του έναν σκοτεινό και ιδιαίτερο χαρακτήρα, που δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς περί τίνος πρόκειται, τι κρύβει. Είναι αυτό που λέμε μυστήριος χαρακτήρας.

 

Για το κομμάτι της ομοφυλοφιλίας και τον «κακό» πατέρα που υποδύεται, είπε: «Περισσότερο είναι ένας φορέας, ένας γονιός που προσπαθεί να είναι πολιτισμένος με κάτι που δεν μπορεί να είναι, γιατί κατά βάθος τον ενοχλεί και προσπαθεί να το διαχειριστεί με ένα τρόπο πιο open. Αλλά αυτός προκαλεί όλη την καταστροφή, γιατί αυτός λέει τα πάντα στον Χαράλαμπο. Ίσως αυτό είναι ένα κομμάτι που ανήκει στην υποκρισία της κοινωνίας μας».

Απαντώντας σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρανούτογλου για τη διαφορετικότητα στη χώρα μας αλλά και για το αν έχει κάνει παρόμοιες συζητήσεις με τα παιδιά του ο Φάνης Μουρατίδης σημείωσε ότι «δεν έχει τύχει να κάνουμε κάποια συζήτηση με στόχευση, συζητάμε ανοιχτά για τα πάντα και ξέρουν πολύ καλά ότι οι γονείς τους θα στήριζαν οποιαδήποτε επιλογή τους. Τα παιδιά έχουν ήδη γνώση και θέση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ