Εύη Βατίδου: Ο Ηλίας Κωνσταντίνου απαντά – Υπήρχε σχέση;

Η Εύη Βατίδου μιλώντας στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Ant1, αρνήθηκε πως είχε σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου, παρότι και οι δύο είχαν δημοσιοποιήσει την σχέση τους, πριν από κάποιο διάστημα. Σήμερα μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο Ηλίας Κωνσταντίνου έδωσε την δική του απάντηση, για το εάν είχαν σχέση και αν έχουν χωρίσει.

«Είμαι πολύ καλά και δεν θέλω να κάνω πλέον καμία άλλη δήλωση που αφορά την προσωπική μου ζωή. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας, αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ άλλο στην προσωπική μου ζωή» είπε αρχικά ο πρώην σύντροφος της Εύης Βατίδου. Όταν ρωτήθηκε για τις χθεσινές δηλώσεις της, ο Ηλίας Κωνσταντίνου αρνήθηκε να τις σχολιάσει.

«Δεν με έχει πληγώσει κάτι, δεν κρατάω κακία στους ανθρώπους και ειδικά σε αυτούς που έχω περάσει λίγο περισσότερο χρόνο μαζί τους. Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Ο χωρισμός μας ήταν κοινή συναινέσει. Δεν κρατάω καμία κακία, όλα καλά, είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι. Οπότε δεν κρίνω ότι πρέπει να υπάρχουν αναμμένες φωτιές» προσέθεσε.

Ενώ κλείνοντας ανέφερε πως: «Έχει τελειώσει, αυτό ήταν. Είναι καλό πάντα να κοιτάμε τα πράγματα θετικά. Ό,τι γίνεται στην ζωή μας, γίνεται για καλό. Εγώ έτσι έχω μάθει».

Υπενθυμίζεται πως η Εύη Βατίδου, σε χθεσινή ερώτηση για την σχέση της, είχε απαντήσει ότι: «Δεν υπάρχει κάποια τέτοια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε. Δεν υπάρχει σχέση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ