Εβελίνα Παπούλια: Ο γάμος δεν μου πάει – Γιατί συγκινήθηκε

Στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου, η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για την προσωπική της ζωή, την πορεία της στο θέατρο και το #metoo.

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε ότι ο γάμος… δεν της πάει.

“Ο γάμος ήταν η τελευταία ευκαιρία που έδινα σε μια σχέση” είπε χαρακτηριστικά.

“Έβλεπα το γάμο σαν ευκαιρία η σχέση να ξανασταθεί στα πόδια της, αλλά εκεί που το έκανα εκεί πνιγόμουν ακόμη περισσότερο, και γινόταν χειρότερη η κατάσταση. Και στις δύο περιπτώσεις οι σχέσεις είχαν τελειώσει πριν τον γάμο. Και εγώ και ο σύντροφος παλεύαμε να σώσουμε κάτι” περιέγραψε.

“Στον πρώτο γάμο έπαιξε ρόλο και η εγκυμοσύνη. Επίσημα κράτησε 1,5 χρόνο ουσιαστικά είχαμε χωρίσει πολύ νωρίτερα γιατί είχαν ξεκινήσει έντονοι τσακωμοί. Στο δεύτερο γάμο χώρισα το ίδιο βράδυ μια ατάκα του εκείνη την ώρα κάπως μου ήχησε και λέω δεν με ξέρει. Ήταν λίγο πιο επιθετική η συμπεριφορά. Και λέω όχι δεν μου αξίζει κάτι τέτοιο” πρόσθεσε η Εβελίνα Παπούλια.

Ο έρωτας στη ζωή της και η συγκίνηση για τον πατέρα της

“Τώρα είμαι υπέροχα. Μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά ότι είναι η πιο σημαντική σχέση της ζωής μου. Ήμασταν παιδικοί φίλοι από μωρά, η μαμά μου με τη μαμά του παιδικές φίλες από την Ερμιόνη. Είχαμε αραιά και που επαφή, δεν είχαμε σχέση στενή, ήμουν με την αδελφή του κολλητή. Δεν ξέρουμε πώς προέκυψε, συνέβη σε μια κομβική στιγμή της ζωής μου όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, με πήρε τηλέφωνο και αρχίσαμε να μιλάμε. Πέρασε μεγάλο διάστημα για να μπούμε στη σχέση. Γιατί ήταν δύσκολο και για τους δύο μας, ξαφνικά συνέβη” είπε η Εβελίνα Παπούλια.

Τότε η ηθοποιός αναφέρθηκε στο δύσκολο διάστημα που ήταν άρρωστος ο πατέρας της και συγκινήθηκε.

Η Εβελίνα Παπούλια για το #metoo

“Έχουν συμβεί περιστατικά το θέμα είναι στον καθένα πώς καταγράφεται μέσα του. Εγώ επειδή όλη τη ζωή μου έκανα παρέα με αγόρια, πάντα ήξερα τις δεύτερες σκέψεις των αγοριών, δεν ήμουν αθώα, επίσης πάντα ότι και αν συνέβαινε το αντιμετώπιζα με χιούμορ όποτε και τον άλλον τον αποσυντόνιζα. Οπότε σώθηκα” τόνισε η Εβελίνα Παπούλια.

Αναφερόμενη στο bullying υπογράμμισε “Πιστεύω ότι έχουμε πρόβλημα συμπεριφοράς γενικότερα, άρα το να υποστείς bullying σε έναν εργασιακό χώρο, είναι μέσα σε ένα συνηθισμένο πλαίσιο, εξαρτάται μέχρι που θα φτάσει το bullying. Έχω ζοριστεί από δύσκολους ανθρώπους αλλά κατάφερνα να ανταπεξέλθω με το χιούμορ. Μου είχε τύχει κάτι πολύ αυστηρό και το αντιμετώπισα με χιούμορ” είπε η Εβελίνα Παπούλια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ