Έτοιμη για αλλαγές η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι η κατάλληλη περίοδος για περισυλλογή και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τον αξιοποιεί χωρίς βιασύνη, προκειμένου να εξετάσει τα δεδομένα της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τραβάω μία κόκκινη γραμμή, να φαίνονται ξεκάθαρα τα όρια μου

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – Reallife

Μια νέα στάση ζωής φαίνεται ότι υιοθετεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία αφιερώνει πλέον τον χρόνο της στον οικογενειακό και στον στενό φιλικό κύκλο της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βίωσα bullying – Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης

Η νοοτροπία της αλλάζει άρδην και αποτυπώνεται στις τελευταίες επιλογές της, όχι μόνο τις επαγγελματικές, αλλά και τις προσωπικές. Ο τελευταίος μήνας του χρόνου για την όμορφη παρουσιάστρια είναι μια περίοδος περισυλλογής και γόνιμου απολογισμού. Η Ηλιάνα έχει αναθεωρήσει πολλά στη ζωή της και δεν νιώθει ακόμα έτοιμη για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της. Γι’ αυτό, άλλωστε, απέρριψε την πρόταση που είχε από τον ΣΚΑΪ να παρουσιάσει το «My style rocks».

Προτιμά τα αργά βήματα σε όλους τους τομείς, αφού πρώτα έχει αξιολογήσει όλα τα δεδομένα σε κάθε πρόταση που δέχεται. Τους επόμενους μήνες σχεδιάζει να αφιερώσει χρόνο στη συντροφιά του αγαπημένου της, Γιάννη Καραβασάνη, αλλά και των στενών φίλων της, που της είχαν λείψει πολύ. Λόγω της ενασχόλησής της με το μόντελινγκ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απουσίαζε για μεγάλα χρονικά διαστήματα από την Ελλάδα, γεγονός που της στερούσε τη θαλπωρή της οικογένειας και των καλών φίλων της.

Επόμενο βήμα

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, παρόλο που είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του γοητευτικού αρχιτέκτονα, έχει επιλέξει επίσης να προχωρά με αργά και σταθερά βήματα. Οι δυο τους θέλουν να ζήσουν την επανασύνδεσή τους όπως τους ταιριάζει, καθώς έχουν υπάρξει σύζυγοι στο παρελθόν και γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι, αν το ζευγάρι δεν νιώθει έτοιμο, ο γάμος δεν έρχεται για να επισφραγίσει την ευτυχία, αφού δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα τυπικό χαρτί. Σύμφωνα με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον της Ηλιάνας, το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε συγκατοίκηση μετά το καλοκαίρι, όταν οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά. Για να γίνει αυτό το βήμα, θέλουν και οι δύο να είναι σίγουροι, αφού μια ενδεχόμενη αποτυχία για δεύτερη φορά δεν θα μπορέσει να ξεπεραστεί εύκολα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λοιπόν, δεν θα βρίσκεται το δεύτερο μισό της σεζόν στο «My style rocks», καθώς το βαρύ πρόγραμμά της και η συσσωρευμένη κούραση από τους προηγούμενους μήνες της επιβάλλουν τώρα χαλάρωση.

Έχει μεν συζητήσει με την παραγωγή του ριάλιτι μόδας, ωστόσο η απόρριψη της πρότασης ήταν άμεση και, σύμφωνα με πληροφορίες, αμετάκλητη. Επιλέγει να αφήνει χώρο και χρόνο στη ζωή της, προκειμένου με καθαρή σκέψη να αποφασίσει το επόμενο βήμα της, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή. Και, όπως έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν, έχει μάθει σε κάθε κρίσιμη απόφαση να ακολουθεί μόνο την καρδιά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ