Επτά διάσημοι που δεν γνωρίζαμε ότι έχουν καλλιτεχνικά ονόματα

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι, που έχουν αλλάξει τα βαπτιστικά ονόματά τους. Άλλοι το κάνουν για τις ανάγκες της καριέρας τους και άλλοι για καθαρά προσωπικούς λόγους, οπότε συγκεντρώσαμε παρακάτω τις περιπτώσεις που μας ξάφνιασαν περισσότερο.

John Legend

Γεννημένος ως John Roger Stephens, ο ταλαντούχος τραγουδιστής είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο MTV το 2008 ότι το επώνυμο Legend είναι απλά ένα παρατσούκλι. Οι φίλοι του συνήθιζαν να τον φωνάζουν έτσι χιουμοριστικά. Όταν λοιπόν άρχισε να γίνεται γνωστός μέσα από τα τραγούδια του, ο ίδιος διάλεξε να το κρατήσει, ως καλλιτεχνικό όνομα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Legend (@johnlegend)

Demi Moore

Κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί για την Deme Gene Guynes είναι ότι παντρεύτηκε τον ροκ μουσικό, Freddy Moore σε ηλικία 17 ετών. Πήρε λοιπόν το επίθετο τού τότε συζύγου της. Ο γάμος τους μπορεί να διήρκησε μόλις 4 χρόνια, αλλά η Demi Moore αποφάσισε να κρατήσει το όνομα.

Joaquin Phoenix

Τα πρώτα χρόνια της ζωής του, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός λεγόταν Joaquín Rafael Bottom. Στη συνέχεια η οικογένειά του αποφάσισε να αλλάξει επίθετο, καταλήγοντας έτσι στο όνομα που γνωρίζουμε σήμερα.

Lana Del Rey

Η Elizabeth Woolridge Grant δημιούργησε στα 25 της το καλλιτεχνικό alter ego της, τη Lana Del Rey. Με αυτό το όνομα έγινε δημοφιλής τραγουδίστρια με αμέτρητους θαυμαστές σ’ ολόκληρη την υφήλιο.

Kit Harington

Ο τηλεοπτικός Jon Snow της επιτυχημένης σειράς Game of Thrones είχε αποκαλύψει στο παρελθόν το αληθινό όνομά του. Πρόκειται για το Christopher Catesby Harington. “Οι γονείς μου δεν μου είχαν πει ότι με λένε Christopher μέχρι τα 11 μου. Μέχρι τότε με φώναζαν Kit, οπότε και εγώ το συνήθισα” είχε δηλώσει στο περιοδικό Glamour.

Gigi Hadid

Το 26χρονο supermodel έγινε γνωστό στον κόσμο ως Gigi. Ωστόσο, στην πραγματικότητα ονομάζεται Jelena Noura Hadid. Η μητέρα της την αποκαλούσε έτσι όταν ήταν μικρή και μεγαλώνοντας αποφάσισε να το χρησιμοποιεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Natalie Portman

Η Natalie Portman γεννήθηκε στο Ισραήλ. Της δόθηκε ένα παραδοσιακό εβραϊκό όνομα, το Neta-Lee Hershlag. Το 1984 μετακόμισε στις ΗΠΑ με την οικογένειά της και αποφάσισε να το αλλάξει σε αυτό που έχει σήμερα.

 

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ