Οργισμένη η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Το παιδί μου έζησε 100 θανάτους

Την οργή της εξέφρασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κυριακή Αρμοτίδου, για την απόφαση διακοπής της δίκης μιλώντας στην κάμερα του Open.

“Ήρθα για να ξαναζήσω τον θάνατο του παιδιού μου, μια, δυο, τρεις, πέντε. Γιατί;.. Είναι η αδιαφορία πιο πολύ, ο εμπαιγμός, η έλλειψη σεβασμού προς τα πρόσωπά μας. Δηλαδή οι Αλβανοί εδώ και δυο χρόνια θα μπορούσαν να έχουν ορίσει δικηγόρο, αλλά δεν το έκαναν” είπε με βραχνή φωνή εκφράζοντας την αγανάκτησή της καθώς το Εφετείο διέκοψε για τις 10 Μαρτίου.

“Έζησε το παιδί μου 100 θανάτους και τώρα δις, λέει, δις, τι κάθειρξη; 16 χρονάκια; Και ζητούν μείωση ποινών; Που θα έπρεπε για κάθε μορφή βίας που άσκησαν στο παιδί μου να ήταν ένα δις, δύο δις, τρία δις… Οι δολοφόνοι δολοφονούν, πολτοποιούν, στραγγαλίζουν, βιάζουν ζωντανό παιδί και τους δίνεται δεύτερη ευκαιρία” φωνάζει με τον πόνο και την οργή να ξεχειλίζουν.

Ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης, έκανε λόγο και για σωματικά προβλήματα, πέρα από ψυχολογικά. Εκτός των άλλων αναρωτιέται αν τελικά δικαιώματα έχουν μόνο οι εγκληματίες.

“Εκτός από τα ψυχολογικά έχουμε και τα πολλά σωματικά προβλήματα. Το ένα φέρνει το άλλο. Και γι’ αυτά τα προβλήματα που έχουν φέρει στην οικογένειά μας, αυτά τα τέρατα δεν θα πληρώσουν ποτέ. Τι να πούμε; Για την κάλυψη των οικονομικών εξόδων;” είπε ο κ. Τοπαλούδης με την κυρία Αρμοτίδου να προσθέτει: “Δεν είδα καμία συμπαράσταση από το ελληνικό κράτος, από την ελληνική Πολιτεία”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.