Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Γουρούνια απάνθρωπα» – Διακοπή της δίκης

Εν μέσω έντασης διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας. Τη διακοπή ζήτησε ένας εκ των συνηγόρων του Αλβανικής καταγωγής κατηγορουμένου που ανέλαβε πρόσφατα την υπόθεση προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία. Η διαδικασία θα συνεχιστεί στις 10 Μαρτίου.

της Άννας Κανδύλη

Ξέσπασε η Κούλα Τοπαλούδη: «Γουρούνια απάνθρωπα»

«Αφήσαμε το παιδί μας και μας λέτε να έρθουμε πάλι από το Διδυμότειχο, κτήνη! Να ψοφήσεις ρε! Καρκίνε! Γουρούνια απάνθρωπα είστε! Από το Θεό να το βρείτε. Θα σας κάψω όλους» φώναξε η Κούλα Τοπαλούδη, κάνοντας λόγο για εμπαιγμό από την πλευρά των κατηγορουμένων και ζητώντας να της πληρώσουν τα έξοδα για να κατέβει στην Αθήνα.

Δίπλα στην οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη ήταν σήμερα η Άννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Τοπαλούδη- Γαρυφαλλιά- μητέρες
Με την Άννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Στο δικαστήριο βρέθηκε μόνο ο Ροδίτης κατηγορούμενος, ο οποίος να σημειωθεί πως ζήτησε να επιλέξει αυτός τους ενόρκους κι όχι ο συνήγορός του, κάτι που τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια δεν έχει ξανασυμβεί. Ο κατηγορούμενος εξαίρεσε 3 άνδρες.

Όσον αφορά στον Αλβανό συγκατηγορούμενό του, αυτός δεν παρέστη στο δικαστήριο κι εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Με την Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ