Εντυπωσιακή η Adele στο ραντεβού με τον νέο της σύντροφο

Η Adele είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της όπως φαίνεται. Η τραγουδίστρια έπειτα από τη δραστική αλλαγή στο σώμα της, φροντίζει πάντα να είναι στυλιστικά άψογη.

Αυτή τη φορά, στο ραντεβού με τον νέο της σύντροφο, Rich Paul, επέλεξε μια μίνι καρό φούστα, ένα στενό μαύρο ζιβάγκο και μπότες.

Η 33χρονη τραγουδίστρια, φορούσε και ασορτί μαύρη μάσκα, όπως και ο σύντροφός της, τηρώντας τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Adele

Τα ξανθά της μαλλιά, ήταν δεμένα σε μια χαλαρή κοτσίδα, ώστε να φαίνονται και τα χρυσά σκουλαρίκια που είχε επιλέξει.

Ο 39χρονος Paul, επέλεξε πιο casual ντύσιμο, με τζιν, λευκό T-shirt και φούτερ.

Adele

 

Υπενθυμίζουμε ότι η Adele έκανε αίτηση διαζυγίου από τον εν διαστάσει σύζυγό της, Simon Konecki το 2019.

Το ζευγάρι έμεινε παντρεμένο για δύο χρόνια και απέκτησε έναν γιο. Ενώ αμέσως μετά η τραγουδίστρια αποφάσισε να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή της χάνοντας τα περιττά κιλά.

Όπως δήλωνε τότε η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να αφοσιωθεί στον γιο της και προσέχει περισσότερο την εξωτερική της εμφάνιση. Ξεκίνησε αυστηρή διατροφή και μαθήματα Pilates και έτσι ήρθε η μεγάλη αλλαγή της σιλουέτας της.

“Προτεραιότητα της Αντέλ εκτός από τον Άντζελο είναι και ο εαυτός της. Ακολουθεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο της ταιριάζει και φαίνεται πως λειτουργεί θετικά για εκείνη καθώς τη βοήθησε να χάσει βάρος”, ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας μιλώντας στη The Sun.

Η Adele πειραματίζεται με τα μαλλιά της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια όχι μόνο είναι πιο αδύνατη από ποτέ έχοντας χάσει αρκετά κιλά, αλλά πλέον υιοθέτησε και το hair look της Μπιγιονσέ με μακριά μαλλιά με μπούκλες.

Στην ανάρτησή της, λοιπόν, η Adele ποζάρει στο φακό, φορώντας εφαρμοστή μακρυμάνικη μπλούζα και μαύρο κολάν, ενώ χαμογελαστή δείχνει με το χέρι της το νέο βίντεο κλιπ της Beyonce, που παίζει στην τηλεόραση από πάνω της.

Μάλιστα, με αυτό τον τρόπο θέλησε να ευχαριστήσει την συνάδελφό της για τις έντονες συγκινήσεις που της χάρισε με το νέο της τραγούδι, «Black is King».

Adele

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ