Tο νέο κεφάλαιο στην προσωπική ζωή της Adele

Τους τελευταίους μήνες φημολογείται έντονα, ότι η Adele έχει έναν νέο σύντροφο στη ζωή της. Πρόκειται για τον Βρετανό ράπερ Skepta, με τον οποίο ακούγεται ότι είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2020. Ωστόσο, οι φήμες είχαν πολύ γρήγορα σταματήσει, εξαιτίας των δηλώσεων της ταλαντούχας τραγουδίστριας. Είχε αναφέρει τότε στην guest εμφάνισή της στο Saturday Night Live, πως ήταν μόνη. Με μια πρόσφατη όμως ανάρτηση της στο Instagram, έκανε τις κουβέντες περί ύπαρξης σχέσεως… να πάρουν και πάλι “φωτιά”.

Πριν από μερικές ημέρες, η Adele είχε ανεβάσει ένα βίντεο για τον ημιτελικό του Euro 2020. Στη δημοσίευσή της – η οποία έγινε απευθείας viral – την βλέπουμε να πανηγυρίζει χαρούμενα. Γνωρίζοντας ότι δεν “ποστάρει” συχνά, θεωρήσαμε ότι θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να ξαναδούμε πάλι κάτι στον λογαριασμό της.

Μας εξέπληξε όμως και έκανε κάτι που δεν συνηθίζει: ανέβασε ξανά μία φωτογραφία με σχετικό περιεχόμενο. Φορώντας μία μπλούζα από την εμφάνιση των παικτών, η Adele έγραψε: “Μας κάνατε τόσο περήφανους! Φέρατε το παιχνίδι στο σπίτι μας!”.

Η ανάρτησή της μπορεί να μοιάζει αρχικά παράταιρη με τον Skepta, αλλά σχετίζεται χρονικά με μια αξιοσημείωτη είδηση. Πολλοί fans της έψαξαν στο διαδίκτυο και ανακάλυψαν τα κρυφά νοήματα πίσω από το post της. Συγκεκριμένα, οι δυο καλλιτέχνες εθεάθησαν εκείνη την ημέρα μαζί στην California, να ψωνίζουν ρούχα και να φέρονται σαν κανονικό ζευγάρι. Σύμφωνα με τον Τύπο, η Adele επισκέφθηκε το Cabazon Outlets με έναν άντρα, που ταίριαζε στην περιγραφή του ράπερ.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ