Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Γιατί χρειαζόταν 21 σουίτες σε ξενοδοχείο στο Παρίσι

Η πληθωρική Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Ρίτσαρντ Μπάρτον ήταν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Οι εμφανίσεις τους ήταν υπερπαραγωγή. Η ηθοποιός πάντα λουσμένη με διαμάντια, γούνες και εντυπωσιακές τουαλέτες.

Η υπερβολή τους ήταν εντυπωσιακή. Όταν η Τέιλορ πέταξε στο Λένινγκραντ, πήρε αποσκευές που ζύγιζαν… 1.268 κιλά! Για να κάνει γυρίσματα στο Παρίσι, χρειαζόταν 21 σουίτες σε ένα ξενοδοχείο στο Champs-Elysee. Πώς αλλιώς θα χωρούσαν φορέματα, κοσμήματα και όλα όσα χρειαζόταν η ντίβα του Χόλιγουντ;

Για να πάνε για μεσημεριανό γεύμα στη Νίκαια, απλά αγόρασαν το δικό τους τζετ.

Τέιλορ και Μπάρτον έπαιξαν μαζί στην οθόνη σε ταινίες όπως η Κλεοπάτρα και το Who’s Afraid Of Virginia Woolf, αποπνέοντας «ένταση και δύναμη, ενθουσιασμό και ερωτισμό». Αλλά πίσω από τα μάτια της Λιζ, ο Roger Lewis στο βιβλίο του πιάνει «μια θλίψη που ήταν συχνά το καλύτερο χαρακτηριστικό της, τη λύπη που κρύβει τη χαρά».

Το ίδιο συνέβη και για τον μελαγχολικό Μπάρτον, έναν απογοητευμένο ρομαντικό που η ίδια η Τέιλορ είπε ότι υπέφερε από διαθέσεις «σαν μια δίνη από μαύρη μελάσα, που τον κουβαλούσε κάτω, κάτω, κάτω». Ωστόσο, δεν την πείραξε ποτέ η αγωνία του. Πρόσθεσε την έκσταση.

Και πάντα ακουγόταν αυτή η φωνή — «σαν θαλασσινό νερό που ξεβράζει ένα κέλυφος χτενιού». Δεν μπορούσες να συνομιλήσεις με τον Μπάρτον, μπορούσες μόνο να ακούσεις.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ