Γιώργος Μαργαρίτης: Γιατί ενοχλήθηκε με ερώτηση δημοσιογράφου – «Δεν θα μου λες τέτοια πράγματα»

Ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Χριστίνα Μαραγκόζη με αφορμή τη φετινή τους συνεργασία, μίλησαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Κατά τη διάρκεια της κοινής τους συνέντευξης ο Γιώργος Μαργαρίτης αντέδρασε με ερώτηση που δέχθηκε από τον δημοσιογράφο.

Μιλώντας για τη συνεργασία με τον γιο του, Κωνσταντίνο, ο Γιώργος Μαργαρίτης ανέφερε ότι: «Κανονικά αυτή θα πρέπει να είναι και η τελευταία μας συνεργασία. Από ‘δω και πέρα ας πάρει τον δρόμο του. Τα παιδιά των τραγουδιστών, το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ, έχουν κάποια φωνή αλλά από ‘κει και πέρα πρέπει να κάνουν και δικά τους πράγματα. Πρέπει να τους αφήνουν οι πατεράδες τους να προχωράνε μόνοι τους, να παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε τους δύο τραγουδιστές για την απουσία της Πίτσας Παπαδοπούλου από το σχήμα, προκαλώντας την αντίδραση του Γιώργου Μαργαρίτη. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής, εμφανώς ενοχλημένος, είπε: «Α όχι, όχι τέτοια πράγματα. Πήγαινε στον ιδιοκτήτη να σου τα πει. Δεν θα μου λες τέτοια πράγματα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ