Γιώργος Μαργαρίτης: Ήθελε να χορέψει μια παραγγελιά και μας έδειχνε το όπλο του

Συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα έδωσε ο Γιώργος Μαργαρίτης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε και για την απόφαση του γιου του να ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά και για τα περίεργα σκηνικά που του έχουν τύχει στην πίστα.

Για τον γιο του που αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, ο Γιώργος Μαργαρίτης σημείωσε ότι: «Όταν μου ανακοίνωσε ο γιος μου ότι θα γίνει τραγουδιστής του είπα «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα». Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο για να βοηθήσουν τον γιο μου, θέλω να βρει μόνος του τον δρόμο του».

«Δεν το ήθελα στην αρχή το τραγούδι «Πεθαίνω για σένα», άλλα μου το ζητάνε συνέχεια πάνω στην πίστα», εξήγησε.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μαργαρίτης αναφέρθηκε στα περίεργα σκηνικά που του έχουν τύχει στην πίστα. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής είπε: «Σταματούσαν τα αστικά λεωφορεία και κατέβαινε όλος ο κόσμος στο μαγαζί που τραγουδούσα, γινόταν “πόλεμος”. Μου είχαν πετάξει κάποτε λουλούδια και είχαν μέσα ένα ποτήρι και μου έκοψε το πόδι.

Όσοι είναι της νύχτας ξέρουν ότι έχει δικούς της νόμους. Έχω δει πολλά πάνω στην πίστα. Κάποιος ήθελε μία παραγγελία να χορέψει και μας έδειχνε το όπλο του. Έβγαλα λεφτά από τη νύχτα άλλα αυτό που με νοιάζει είναι ότι κατάφερα να φτιάξω ένα σπίτι».

«Μέσα στο 2024 θα γράψω ένα βιβλίο με τη βοήθεια του Μίμη Ανδρουλάκη, θα έχει αποκαλύψεις», υπογράμμισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ