Γιώργος Μαργαρίτης: Ο θάνατος του 6χρονου αδελφού του και ο εθισμός στον τζόγο

«Ξεκίνησα τον τζόγο στα 24 γιατί δεν είχα χρήματα και χρειάστηκα 10 χρόνια για να καταλάβω ότι είναι κακό», αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο «Στούντιο 4» για την περίοδο που είχε μπλέξει με τη χαρτοπαιξία αλλά και πότε συνειδητοποίησε ότι χάνει χρήματα από αυτό.

«Με τον τζόγο έμπλεξα στα 24. Μπαρμπούτι, χαρτιά και ό,τι υπήρχε. (…) Ξεκινήσαμε από το τάβλι και εκεί κόλλησα πολύ για μία δεκαετία. Όταν δεν έχεις στην τσέπη σου μία, λες τώρα: Μήπως τη μία να την κάνω δύο; Και μετά κολλάς. Ήμουν ένα παλικαράκι μόνο του, όπου ήθελα κοιμόμουν και ό,τι ήθελα έκανα» αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Ο τραγουδιστής είπε ακόμη ότι «όταν έφτασα στο σημείο να βγάζω λεφτά από το τραγούδι, ο μπαμπάς μου νόμιζε ότι κάτι άλλο γίνεται και έλεγε: Ποιος ξέρει ποιος ανθρωπάκος τα κλαίει;».

Ο Γιώργος Μαργαρίτης επίσης μίλησε επίσης για την φτώχεια και τον θάνατο του αδελφού του:: «Όταν προέρχεσαι από φτωχή οικογένεια, για να ορθοποδήσεις, θα περάσεις από συγμπλιγάδες πέτρες και βάλε».

«Η φτώχεια είναι κι ένα τραύμα βέβαια. Μην κρυβόμαστε. Να μην έρθουν ξανά εκείνα τα χρόνια. Να μην έχουν παιδάκια να φάνε. Το ξέρετε ότι έχω χάσει κι εγώ αδελφό έξι ετών από την πείνα. Αλλά δεν ήταν ο μόνος. Πολλά παιδάκια ήταν τότε, ξέρω κι άλλα παιδιά που δεν είχαν να τα ταΐσουν οι μανάδες τους», συμπλήρωσε.

Όπως εξήγησε παρακάτω, οι περισσότεροι από τη δική του γενιά μετανάστευσαν στο εξωτερικό. «Η γενιά η δική μου μετανάστευε τότε όλη και πήγαινε στη Γερμανία, στην Αυστραλία, στον Καναδά και στην Αμερική, που ήταν και δύσκολα για να πάνε, γιατί έπρεπε να τους κάνει κάποιος πρόσκληση και μετά να φύγουν», αναφέρει.

Τέλος, μίλησε για τη γυναίκα του, η οποία όπως είπε, δεν ανακατεύεται ποτέ στα επαγγελματικά του. «Η γυναίκα μου δεν ανακατεύεται καθόλου στο επάγγελμα μου, όπως και εγώ δεν ανακατεύομαι στις κατσαρόλες Είναι στο σπίτι. Νοικοκυρά και τίποτα άλλο», είπε κλείνοντας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ