Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψη για την επίθεση με μπαλτά στην Κηφισιά – «Ο Μάκης Παντζόπουλος ήταν αυτόπτης μάρτυρας»

Για την υπόθεση της Κηφισιάς όπου ένας 24χρονος επιτέθηκε με μπαλτά σε έναν 21χρονο εργαζόμενο πιτσαρίας χθες (2/11), μίλησαν σήμερα (3/11) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του θέματος η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ήταν ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος.

«Χθες το απόγευμα, δεν θα το πίστευα αν δικός μου άνθρωπος δεν ήταν απ’ έξω από το σούπερ μάρκετ που είναι απέναντι από το σουβλατζίδικο. Μιλάμε για πιο κεντρικό σημείο της Κηφισιάς δεν υπάρχει και μιλάμε για 6:30 – 7 παρά το απόγευμα.

Μπήκε ένας νεαρός μέσα στο κατάστημα και ζήτησε να πάρει χρήματα. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω, ξέρω ότι μπήκε ένας μέσα στο μαγαζί νωρίς το απόγευμα και ουσιαστικά μαχαίρωσε κάποιον άλλον και έγινε χαμός» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

«Και λες εσύ τώρα, αφήνω το παιδάκι μου να πάει μία βόλτα 6:30 ώρα το απόγευμα, κάτω από το σπίτι να κάνει δυο βόλτες με τόσο κόσμο. Δεν είναι 12 το βράδυ, δεν είναι 11… Τι συμβαίνει πια τον τελευταίο καιρό» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια εξήγησε πως: «Έτσι μου το είπε ο Μάκης, για μπαλτά. Του είπα ότι δεν άκουσε καλά και μου είπε ότι ήταν εκεί. Μόλις είχε φτάσει και έμπαινε στο σούπερ μάρκετ και εκείνη την ώρα που πήγε να μπει μου λέει ότι γίνεται απ’ έξω της τρελής. Δυο λεπτά πριν μου είπε ότι είχε βγει ένας και έτρεχε».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ