Σπύρος Παπαδόπουλος: Η αντίδρασή του όταν έμαθε ότι ο Χρήστος Φερεντίνος θα κάνει μουσική εκπομπή

Στην έναρξη της παράστασης «Sexy Laundry» βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την Ρένια Λουιζίδου έκαναν δηλώσεις. Μάλιστα ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε και για την εκπομπή του Χρήστου Νικολόπουλου και της Μελίνας Ασλανίδου, που έχει ξεκινήσει στην ΕΡΤ, αλλά και για την εκπομπή που αναμένεται να κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Όταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος έμαθε για την πρεμιέρα της εκπομπής του Χρήστου Νικολόπουλου και της Μελίνας Ασλανίδου, ανέφερε ότι: «Άρχισε να προβάλλεται ήδη; Όχι δεν το είδα. Καλό ήταν; Μπράβο πολύ χαίρομαι!».

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι ενημέρωσαν τον ηθοποιό και παρουσιαστή και για τη νέα βραδινή μουσική εκπομπή που ετοιμάζει ο Χρήστος Φερεντίνος, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να εκπλήσσεται: «Έλα αλήθεια;».

Τέλος ο Σπύρος Παπαδόπουλος σημείωσε πως θα ήταν θετικός να παρευρεθεί και στις δύο εκπομπές: «Ναι, θα είμαι θετικός να παρευρεθώ στην εκάστοτε εκπομπή. Είναι φίλοι μου οι άνθρωποι! Με τον Φερεντίνο είμαστε πολύ φίλοι. Με τον Νικολόπουλου και τη Μελίνα επίσης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Φερεντίνος σε δηλώσεις που έκανε και προβλήθηκαν χθες (2/11) στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, εξήγησε ότι: «Η νέα μου βραδινή εκπομπή στο ΣΚΑΪ θα λέγεται “Σάββατο Γλεντάμε”. Θα έχει στοιχεία από το “Στην Υγειά Μας”. Όλα τα γλέντια έχουν αυτό το κοινό: Την παρέα, το τραγούδι, το γέλιο, το έχουμε ανάγκη όλοι. Δυστυχώς θα δείτε και εμένα να τραγουδάω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ