Χρήστος Φερεντίνος: Αυτό θα είναι το όνομα της νέας του εκπομπής

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφασή του να αφήσει το “Deal” και στη νέα του εκπομπή.

«Το “Deal” είναι μεγάλη μου αγάπη, αλλά τώρα κάνουμε κάτι άλλο και αυτό μ’ αρέσει πάρα πολύ» εξήγησε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Μιλώντας για τη νέα του εκπομπή, αποκάλυψε πως: «Η νέα μου βραδινή εκπομπή στο ΣΚΑΪ θα λέγεται “Σάββατο Γλεντάμε”. Θα έχει στοιχεία από το “Στην Υγειά Μας”. Όλα τα γλέντια έχουν αυτό το κοινό: Την παρέα, το τραγούδι, το γέλιο, το έχουμε ανάγκη όλοι. Δυστυχώς θα δείτε και εμένα να τραγουδάω».

«Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ένας μαραθώνιος σ’ ένα καθημερινό πρόγραμμα. Είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε» σημείωσε για τα νούμερα τηλεθέασης.

Ακόμα, ανέφερε ότι: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι ένα γνώριμο περιβάλλον για εμένα, γιατί έχω ξεκινήσει από το ΣΚΑΪ και με υποδέχτηκαν με πολύ ωραίο τρόπο.

Ήταν μία δύσκολη απόφαση να φύγω από τον Alpha γιατί ήμουν για 10 χρόνια, πραγματικά ήταν οικογένειά μου και το “Deal” ειδικά το αγάπησα πολύ και το αγαπώ πολύ».

«Ο κύκλος του “Deal” δεν έχει κλείσει οριστικά για εμένα. Το καλό είναι ότι το σταματήσαμε στη κατάλληλη στιγμή του, δεν είχε φθαρεί και η περσινή χρονιά ήταν και η καλύτερη μάλιστα» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ